Saltar apartados

Alacant Open Future porta a Alacant el Venture on the Road, un esdeveniment nacional per al foment de l'emprenedoria i la captació d'inversors

Organitzat per SeedRocket i BStartup de Banc Sabadell, comptarà amb la presentació de quatre empreses emergents seleccionades per la plataforma d’innovació de la UA i Telefónica

 

Open_Future

 

Alacant. Dimecres, 22 de gener de 2020

La Seu de la Universitat d’Alacant acollirà dijous, 23 de gener, a les 18.00 hores, la tercera edició de l’esdeveniment Venture on the Road, el qual arriba per primera vegada a Alacant de la mà de la plataforma d’innovació tecnològica Alacant Open Future, sorgit del treball conjunt entre la Universitat d’Alacant (UA) i Telefónica. Nascut el 2017 de la col·laboració entre SeedRocket i BStartup, el Venture on the Road és un esdeveniment itinerant concebut per a fomentar l’esperit emprenedor a tot Espanya.

L’acció, que proporciona treball en xarxa i accés a inversors i a empreses emergents a escala nacional, es desenvoluparà en l’espai conegut com L’Àtic, situat a l’edifici del carrer de Sant Ferran, 40, on té la seu la plataforma d’innovació tecnològica Alacant Open Future.

Des que va començar aquesta tercera edició el mes d’octubre de 2019, estan previstos set esdeveniments en diferents ciutats d’Espanya, en els quals es presentaran un total de trenta empreses emergents TIC. La gira itinerant acabarà a Madrid amb la presentació de l’empresa emergent guanyadora de cada ciutat.


Fase alacantina

Per a la fase alacantina s’han seleccionat quatre empreses emergents que presentaran aquest dijous els seus projectes i iniciatives davant dels inversors i públic en general que vulga assistir a l’esdeveniment. Les empreses seleccionades, entre les més de trenta sol·licituds rebudes, són  Dypsela, Faberin, Go Lemon i We Fish.

L’empresa emergent guanyadora de cada ciutat podrà participar en la final que tindrà lloc a Madrid. El guanyador del III Venture on the Road rebrà 3.000 € en metàl·lic i la participació com a projecte convidat al Campus d’Emprenedors (l’edició XXIV a Madrid 2020, després de la final d’aquesta gira itinerant celebrada a Madrid) i tres hores d’assessorament de SeedRocket.

A més, totes les empreses emergents seleccionades per a participar en aquesta gira itinerant obtindran pas directe al fast track del Campus d’Emprenedors (l’edició XXIV que se celebrarà a Madrid 2020).Altres notícies relacionades:

Alacant Open Future, la plataforma d’innovació de Telefónica i la UA, selecciona vuit empreses emergents per a L’Àtic

La Universitat d’Alacant i Telefónica posen en marxa L’Àtic, la plataforma tecnològica Alacant Open Future

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464