Saltar apartados

Els reptes per al desenvolupament sostenible, a debat a la UA

 

Desarrollo_sostenible
Desarrollo_sostenible2
Desarrollo_sostenible3
Desarrollo_sostenible4

 

Alacant. Dijous, 23 de gener de 2020

La directora del secretariat de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant, Diana Gil, va inaugurar ahir el 7th Business Systems Laboratory International Symposium. Socio-Economic Ecosystems: Challenges for Sustainable Development in the Digital Era, una trobada de caràcter multidisciplinari que es desenvoluparà fins divendres, dia 24 de gener, a la sala d’actes de l’Escola Politècnica.

En l’edició de 2020, el simposi internacional tracta, des d’una perspectiva científica i pràctica, els desafiaments econòmics i socials actuals des de perspectives diferents. L’eix central de la trobada «és l’estudi i l’aprofundiment en els problemes i els reptes que comporta dirigir-nos cap a una societat cada vegada més sostenible i responsable socialment», segons ha explicat un dels coordinadors de l’esdeveniment, el professor de Matemàtiques Aplicades Josué Antonio Nescolarde. Una de les característiques del simposi és que la problemàtica s’aborda des d’un enfocament multidisciplinari i pràctic, però, a més, en aquesta edició «hem volgut posar l’èmfasi en l’anàlisi d’aquesta realitat des d’una visió tecnològica», explica.

Amb més d’un centenar de participants de tot el món, la trobada es desenvolupa en set sessions plenàries «protagonitzades pels gurus més reconeguts en aquesta temàtica a escala mundial», assegura Nescolarde, que ha comptat amb la col·laboració dels professors Andrés Montoyo, director de l’Escola Politècnica, i Gandolfo Dominici, director científic del Business Systems Laboratory, per a la coodinació d’aquesta trobada de caràcter internacional.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464