Saltar apartados

Francis Mojica i María Teresa Fernández de la Vega acompanyen la UA en la clausura del 40 aniversari

En el marc de la Festivitat de Sant Tomás d’Aquino es farà lliurament de la Medalla d’Or i el Premi Igualtat 2020

La cerimònia tindrà lloc el divendres, 31 de gener, a les 12.00 h, al Paranimf

 

Francis_Mojica Premio_igualdad2020

 

 

40aniversario_UAAlacant. Dimecres, 29 de gener de 2020

En el marc de la Festivitat de Sant Tomás d’Aquino, patró de les universitats, la Universitat d’Alacant celebra el pròxim divendres, 31 de gener, l’acte de clausura del seu 40 aniversari. Durant la solemne cerimònia, que començarà a les 12 h al Paranimf, es farà lliurament de la Medalla d’Or de la institució al microbiòleg de la UA, Francis Mojica, i també del Premi Igualtat 2020 a la exvicepresidenta del Govern i fundadora de la «Fundació Dones per Àfrica», María Teresa Fernández de la Vega.

L’acte, al qual han confirmat l’assistència els representants principals de la societat civil, militar, política i acadèmica, comptarà amb la participació del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui compartirà presidència amb el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar. La cerimònia comptarà amb la presència de la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Juanjo Ruiz i el rector de la Universitat de Múrcia, José Luján i també el president del Consell Social, Adolfo Utor.

Com a part de la celebració del 40 aniversari, el rector lliurarà dos reconeixements a dos de les universitats internacionals amb major tradició d’intercanvis i programes en comú, la Universidade do Val do Itajaí, Univali, del Brasil i la Università degli Studi di Perusa, Itàlia, l’actual rector de la qual, Maurizio Oliviero va ser el primer estudiant Erasmus que va rebre la Universitat d’Alacant l’any 1988.

Després dels reconeixements, el rector lliurarà els Premis Extraordinaris de Grau i Màster. L’acte, que es podrà seguir per streaming, conclourà amb les intervenció del rector i el president de la Generalitat.

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464