Saltar apartados

La Universitat d'Alacant aterra a Tibi

La institució acadèmica amplia la seua oferta en el territori amb la inauguració d'una Aula Universitària en el municipi tibero

 

Aula_Tibi1
Aula_Tibi2
Aula_Tibi3
Aula_Tibi4
Aula_Tibi5
Aula_Tibi6

 

Tibi. Dimecres, 29 de gener de 2020

Tibi s’ha unit aquest dimarts a la xarxa d’Aules Universitàries de la Universitat d’Alacant. La localitat de l’Alcoià compta des d’ahir amb una extensió de la institució a través de la qual podrà desenvolupar activitats culturals, formatives o d’investigació gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament i la UA.

El vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés i l’alcalde de Tibi, José Luis Candela, van ser els encarregats de descobrir la placa que identifica el municipi com a Aula de la Universitat d’Alacant en un acte en què també van participar el vicerector d’Ordenació Acadèmica, José Penadés, la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias i la regidora d’Educació de Tibi, Estela Castelló.

Cortés, va destacar durant la inauguració que «aquesta iniciativa és una oportunitat tant per a la Universitat d’Alacant com per a Tibi. A nosaltres ens permet ampliar els nostres horitzons i estar presents en el territori i avui a Tibi, com abans en tantes altres aules, saben que poden sentir-se part de la nostra Universitat que a partir d’ara posa a la seua disposició tota la seua oferta cultural i diferents accions formatives».

Per part seua, l’alcalde de la localitat, José Luis Candela, va assegurar que «hem treballat molt per a aconseguir que Tibi passe a ser Aula de la Universitat d’Alacant i estem molt agraïts al rector i a tot l’equip».

 

Exposició

La inauguració va comptar amb l’exposició «40 anys de les primeres eleccions democràtiques». Una mostra de 14 panells que han desenvolupat des de l’Arxiu de la Democràcia des de la Universitat d’Alacant. Com a curiositat, l’alcalde va explicar que havien trobat l’acta de les primeres eleccions a Tibi i va ser un dels atractius durant l’acte que ha tingut lloc aquest dimarts.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464