Saltar apartados

La Universitat d'Alacant ret homenatge a la dona emprenedora en la inauguració de DOEACT_UA

Del 29 de gener a l’1 de febrer de 2020, se celebra la setena edició d’aquest programa que impulsa i desenvolupa el talent emprenedor dels joves a la província d’Alacant

 

CARTELL_DOEACTUA2020

 

Alacant. Dilluns, 27 de gener de 2020

La Universitat d’Alacant es converteix per setè any en l’espai per a l’emprenedoria de la mà de DOEACT_UA: «Converteix en realitat el teu negoci», programa que impulsa i desenvolupa el talent emprenedor dels joves a les comarques d’Alacant. En aquesta nova edició, la UA vol retre homenatge a la dona emprenedora i per això, després de l’acte inaugural, programat per al dimecres 29 de gener a les 16 hores en la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer, tindrà lloc una taula d’experiències composta per quatre generacions procedents de diferents punts de la província d’Alacant: Malena Vidal, CEO Jose Vidal, SL; Nathalie Gidrón de l’empresa emergent NewBin; Concepción Mercader de BlondyCreative, i Soledad Rico, d’Horizontal Experience, finalista de la quarta edició de DOEACT_UA.

L’acte inaugural serà a càrrec d’Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement; Mónica Espinosa, vicedegana de Relacions amb l’Empresa de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; M. Carmen de España, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alacant, i Manuel Cazorla, president de FUNDEUN.

 

DOEACT_UA

Els interessats poden formar part activa de DOEACT_UA presentant idees de negoci en la sessió inaugural, o bé incorporant-se al grup de treball multidisciplinari del projecte que més els interesse per a aprendre i col·laborar en el seu desenvolupament.

En aquesta setena edició, del 29 de gener a l’1 de febrer de 2020, l’edifici Germà Bernàcer del campus de Sant Vicent del Raspeig acollirà més de mig centenar d’empreses, organitzacions i institucions, moltes de les quals patrocinadores dels premis que es repartiran entre els cinc equips finalistes.

Entre tots els assistents es farà una primera selecció de deu idees, i cinc en una segona votació. Els projectes finalistes es desenvoluparan tutoritzats per un equip de mentors compost per una selecció de professionals amb àmplia experiència en l’àrea de direcció i gestió d’organitzacions, i amb experiència en entorns locals, nacionals i internacionals.

A més del guardó ua:emprèn a la millor idea de negoci, els projectes finalistes podran accedir a un dels vint premis DOEACT_UA 2020 destinats a ajudar de manera pràctica i directa als emprenedors a llançar els seus projectes al mercat.

Aquesta iniciativa, emmarcada en el projecte institucional ua:emprèn i el Centre d’Ocupació de la UA, marca l’inici de la primera fase del programa ua:emprèn lab, eina de maduració i acceleració d’idees empresarials que facilita la participació en els Premis Impuls de la Universitat d’Alacant.

 

Tallers

Aquesta edició ve carregada de novetats, com un taller de creativitat i treball en equip que impartirà Rubén Urbán, de Sommusics, una companyia nascuda en la cinquena edició DOEACT_UA, que posa en valor el treball d’artistes i músics professionals. José Juan Martínez, economista consultor de l’administració pública, serà l’encarregat de tractar una de les febleses dels emprenedors, els aspectes economicofinancers, i Jordi Tormo, del CEEI Alcoi, oferirà un taller d’innovació en models de negoci i eines emprenedores.

Per part seua, PADIMA oferirà assessorament als emprenedors en temes relacionats amb propietat industrial i protecció de la creativitat i, s’impartirà un taller de productes maquinari a càrrec de Luis Ródenas, de SISTEL. Els Laboratoris Quinton treballaran amb els participants temes de responsabilitat social corporativa, i Eneas Consultores sobre comunicació i presentacions efectives d’un projecte.

 

Programa

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464