Saltar apartados

Nuria Gallardo, Montxo Armendáriz i Rosana Pastor en les V Jornades Professionals del Cinema Espanyol de la UA

 

Cartell_Cine2020

Alacant. Dimarts, 28 de gener de 2020

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant acollirà un any més les Jornades Professionals del Cinema Espanyol de la UA, que en aquesta cinquena edició tindran com a protagonistes a les actrius Nuria Gallardo i Rosana Pastor, i el director i guionista Montxo Armendáriz.

Coordinades pel professor John Sanderson, les jornades començaran divendres, 31 de gener, a les 20 hores, a les instal·lacions de la seu al carrer de Sant Ferran, 40. La sessió inaugural comptarà amb Nuria Gallardo, actriu cinematogràfica (Mambrú se fue a la guerra, El viaje a ninguna parte) i televisiva (Isabel, Cuéntame), que actualment està de gira amb la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (El castigo sin venganza).

La cita següent, el divendres 7 de febrer, tindrà Montxo Armendáriz com a protagonista, cineasta que compta amb una dilatada trajectòria cinematogràfica com a director i guionista: Tasio, Las cartas de Alou, Historias del Kronen, Secretos del corazón, Silencio roto; Obaba, i No tengas miedo, entre altres creacions.

El divendres 21 de febrer conclourà aquesta cinquena edició amb Rosana Pastor, actriu cinematogràfica (Tierra y libertad, Juana la Loca) i televisiva (Cartas de Sorolla, Amar es para siempre), recentment nomenada membre del Consell Valencià de Cultura.

El propòsit d’aquestes jornades és convocar amb regularitat a destacats professionals del cinema espanyol en diferents especialitats perquè compartisquen amb els assistents l’evolució de la seua trajectòria, els recursos que utilitzen per a desenvolupar el seu treball i la seua perspectiva actual sobre la indústria cinematogràfica espanyola.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464