Saltar apartados

L'equip de rem de la Universitat d'Alacant celebra el 30 aniversari

Una trobada virtual tractarà, el pròxim dimarts el ‘Passat, present i futur del rem a la UA’

 

Remo_valAlacant. Divendres, 3 de juliol de 2020

El Secretariat de Promoció Esportiva de la Universitat d’Alacant ha organitzat un webinar el pròxim dimarts 7 de juliol a partir de les 19 hores amb motiu del 30 aniversari de la secció de rem de la UA.

La trobada virtual, al qual es podrà accedir des d’aquest enllaç, té com a títol «30 aniversari de la secció de rem: passat, present i futur del rem a la UA» i comptarà amb la participació de José Antonio Rodríguez Sirvent, coordinador d’Esports i professor de CAFD, Alfonso Pórcel Richart, director i entrenador de la secció de rem entre l’any 1990 i el 2000, qui tractarà la primera etapa de la secció de rem a la Universitat d’Alacant i Alfonso Penichet Tomás, actual director esportiu de la secció de rem i professor de CAFD que parlarà sobre el present i el futur el rem a la UA. Després de les intervencions s’obrirà un torn de preguntes i un debat entre els participants.

 

Història

La secció esportiva de la Universitat d’Alacant va començar la seua marxa com a club l’any 1990 amb l’equip de rem com a disciplina principal. En l’actualitat, els equips de rem de la UA participen des del setembre fins al maig en la Lliga de Rem de Banc Fix del Mediterrani i en el Campionat Nacional d’aquesta modalitat, on han aconseguit grans èxits, tant autonòmics com nacionals al llarg dels vint-i-cinc anys de competició. La secció també competeix en la Lliga de Yolas A4+, que es disputa des d’estiu fins al mes d’octubre.

Paral·lelament, els esportistes preparen individualment la temporada d’ergòmetre, o rem indoor per a participar en les competicions autonòmica i nacional del mes de gener, i europea i mundial en el mes de febrer. En els últims anys, han aconseguit nombrosos èxits esportius individuals i col·lectius en competició autonòmica. En l’àmbit internacional, el club compta amb una de les millors esportistes en aquesta modalitat, Cristina Gandia, que va aconseguir el Campionat del Món i tres rècords mundials en 2016, com també el Campionat d’Europa i ser seleccionada per l’equip nacional l’any 2017.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464