Saltar apartados

La Universitat d'Alacant destina 2 milions d'euros al foment de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació

La convocatòria del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement contempla sis línies d'actuació amb totes les ajudes per a l'any 2020

 

Foment_Investigacion1 Foment_Investigacion2

 

Alacant. Divendres, 3 de juliol de 2020

El Vicerectoratd'Investigació i Transferència de Coneixement ha publicat la convocatòria del programa per al foment de la I+D+I en la Universitat d'Alacant en el qual s'inclouen totes les ajudes destinades a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació l'any 2020 amb una quantia total pròxima als dos milions d'euros.

El programa, que ha sigut publicat en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant amb data d'1 de juliol, contempla sis línies d'actuació diferents que abasten: incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic; investigació científica; internacionalització; infraestructures científic-tecnològiques; difusió de la investigació; i accions de col·laboració publicoprivada en matèria de transferència.

El vicerector d'Investigació i Transferència de Coneixement, Rafael Muñoz Guillena, ha destacat que “el Programa Propi per al Foment de la I+D+I de la Universitat d'Alacant contempla nombroses línies d'actuació agrupades en sis eixos principals a les quals es destinen prop de dos milions d'euros. Es tracta d'una aposta convençuda que permetrà desenvolupar diferents línies d'investigació en tots els àmbits de coneixement de la nostra universitat que en aquesta convocatòria ha augmentat els fons destinats a la difusió i també incorpora la novetat de projectes consolidables i de contractes amb empreses que permetran ampliar les possibilitats dels projectes que desenvolupen els investigadors”.

En total, el programa per al foment de la I+D+I de la Universitat d'Alacant contempla 16 línies d'ajudes diferents agrupades en els sis eixos principals.

El primer, incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic es concreta en ajudes per a estudis de màster oficial i iniciació a la investigaciócontractes destinats a la formació predoctoralajudes per a donar suport a la contractació de personal investigador doctorajudes per a estades de personal investigador convidat; i ajudes per a la contractació de personal tècnic de suport en projectes d'investigació competitius.

El segon eix, investigació científica inclou ajudes per a la realització de projectes d'investigacióajudes per a la realització de projectes d'investigació arqueològica en L'Alcudia; i ajudes per productivitat investigadora per a grups d'Investigació de la Universitat d'Alacant.

En el camp de la internacionalització es convoquen ajudes per a la captació de projectes europeus o altres programes d'àmbit internacional d'I+D+I i ajudes per a la realització d'accions d'investigació en altres països.

L'eix d'infraestructures científic-tecnològiques contempla ajudes per a la reparació d'instrumentació científica i ajudes per a la utilització dels Serveis Tècnics d'Investigació.

La difusió de la investigació convoca ajudes per a la publicació de revistes científiques i ajudes per difusió dels resultats d'investigació.
I les accions de col·laboració públic-privada en matèria de transferència es desgranen en ajudes destinades a la formació predoctoral en col·laboració amb empreses i ajudes per a participació en contractes i projectes amb empreses i altres institucions.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464