Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inaugura dijous la reforma del camp de futbol/rugbi i la pista d'atletisme

 

Camp_futbol

Alacant. Dimecres, 15 de juliol de 2020

El rector, Manuel Palomar, inaugurarà aquest dijous 16 de juliol a les 19.30 hores les noves instal·lacions esportives de la Universitat d’Alacant en un acte que comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar, membres de l’equip de govern de la universitat i representants de l'empresa encarregada de la reforma.

L’acte, que servirà per a mostrar el nou camp de futbol i rugbi, així com la nova pista d’atletisme, començarà amb la intervenció del vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, a qui seguirà el vicerector de Campus i Tecnologia, Ferran Verdú. Després intervindran els capitans dels equips femenins i masculins de futbol i rugbi, el director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Escandell, i tancarà el torn d’intervencions el rector, Manuel Palomar.

L’acte finalitzarà amb una foto aèria i una gimcana de futbol i rugbi amb llançament de penals, xuts a pals, passades a mà i punteria i un rondo.

Tot l’acte seguirà unes estrictes mesures de seguretat que han estat supervisades pel Secretariat de Prevenció de la Universitat d’Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464