Saltar apartados

El Parc Científic de la UA signa un acord amb Devesa & Calvo i Fellow Funders per a facilitar l'accés a finançament de les empreses vinculades

El conveni també busca la millora de la gestió financera de les empreses vinculades al Parc a través del suport d'experts dels dos socis

 

Conveni_Devesa1
Conveni_Devesa2
Conveni_Devesa3
Conveni_Devesa4
Conveni_Devesa5

 

Alacant. Divendres, 10 de juliol de 2020

El rector de la Universitat d'Alacant (UA) i president de la Fundació Parc Científic d'Alacant (PCA) Manuel Palomar, el CEO de Devesa & Calvo Abogados, David Devesa, i el de Fellow Funders, Francisco Mariscal  han signat un conveni per a explorar potencials processos d'inversió en empreses innovadores vinculades al PCA que en permeta el desenvolupament econòmic i empresarial, com també dotar-les de les màximes garanties legals per a afrontar amb èxit aquests processos.

En aquest sentit, el conveni recull un acord per al desenvolupament de diferents  accions que afavorisquen tant l'accés al finançament com la millora de la gestió financera de les empreses vinculades al PCA. Aquestes accions van dirigides a afavorir el finançament de les empreses vinculades al PCA mitjançant la realització d'aportacions tant dineràries com no dineràries, a donar suport al finançament de les empreses vinculades al PCA a través de la posada en contacte amb altres potencials inversors o a través de l'acompanyament  per a la cotització en mercats borsaris i a col·laborar amb les empreses vinculades al PCA mitjançant accions concretes que tendeixen al desenvolupament de l’estratègia empresarial, legal i fiscal.

Devesa & Calvo Abogados és una signatura legal especialitzada en la prestació de serveis  d'advocacia  dels negocis per a empreses , inversors i institucions que operen a Espanya. David Devesa, CEO de Devesa & Calvo, és també conseller d'administració  de l’empresa de tecnologies financeres alacantina FacePhi, societat cotitzada tant en el MAB com en Euronext.

Dins de la tipologia de projectes que du el despatx, destaca l'assessorament  per a operacions  de fusions i adquisicions d’empreses (M&A, acrònim en anglès), informes d’auditoria preventiva (due diligence), com també l'acompanyament legal i fiscal a les companyies de cara a l'obtenció de fons propis via eixida al MAB, Euronext, micromecenatge o fundraising, amb les màximes garanties per als seus promotors. 

Per la seua part, Fellow Funders és una plataforma d'inversió  col·lectiva amb dues missions fonamentals: d'una banda, oferir a les empreses una font de finançament alternatiu, i, d’una altra, oferir als inversors projectes amb un alt potencial de creixement . 

Manuel Palomar, rector de la UA i president del PCA, ha manifestat la seua satisfacció per l'acord  aconseguit amb els dos socis. “És molt important per a les empreses del Parc i per al mateix parc tenir aliats de primer nivell com Devesa & Calvo i Fellow Funders tant per al desenvolupament legal com per a la captació d'inversors en projectes innovadors com els que es generen a l'entorn de la nostra universitat”, ha assenyalat el rector.

Olga Francés, gerent del PCA, valora de forma molt positiva l'acord aconseguit, ja que  significa que les companyies vinculades al Parc veuran reforçat el servei de valor afegit que ja ofereix el parc en matèria de finançament amb la potenciació, en aquest cas, d’instruments de finançament  alternatiu. Olga Francés ha indicat que “aquest acord continua reforçant el PCA com un espai referent a la província d'Alacant de generació  i suport a empreses  innovadores i emergents”.

D’altra banda, David Devesa, CEO de Devesa & Calvo Abogados, assenyala que “ens hem adonat  que el finançament alternatiu i l'eixida  a cotització  en mercats de valors són uns grans desconeguts a la província d'Alacant, amb algunes comptades excepcions. Per això, amb aquesta iniciativa conjunta entre el Parc Científic de la UA, Fellow Funders i Devesa & Calvo, volem ajudar les empreses alacantines a créixer amb força, a descobrir nous horitzons en els quals, tal vegada, encara no han pensat”.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464