Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra la Gal·la Impuls 2020 amb les màximes mesures de seguretat sanitària derivades de la Covid-19

Dimecres que ve, 15 de juliol de 2020, en el Paranimf de la UA, 37 propostes competeixen per alçar-se amb un dels reconeixements de la novena edició dels Premis Impuls a la iniciativa més innovadora i sostenible

 

Cartel_IMPULSO20_val1Alacant. Divendres, 10 de juliol de 2020

La Universitat d'Alacant celebra dimecres que ve 15 de juliol, a les 12 hores en el Paranimf, la Gal·la Impuls 2020 on es donaran a conèixer els guanyadors de l'última convocatòria dels  Premis Impuls a iniciatives empresarials innovadores. Enguany la Gala es veurà condicionada per l'excepcionalitat de la crisi derivada de la Covid-19, per la qual cosa tindrà un aforament màxim per a garantir les mesures de seguretat i higiene previstes per les autoritats sanitàries i guardant les distàncies de seguretat.

Els Premis Impuls convocats per la Universitat d'Alacant i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA), tenen com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d'empreses. En aquesta novena edició, 37 propostes opten a aconseguir un dels reconeixements a la iniciativa més innovadora i sostenibles sorgida de la comunitat universitària.

 

Modalitats

En concret, s'hi han establit dues modalitats de participació: la modalitat A, dedicada a projectes empresarials promoguts per personal investigador, doctores i doctors o estudiants de doctorat, dotada de  12.000 euros, en la qual es premiaran dos projectes podent aconseguir un d'ells fins a un màxim de 8.000 euros; i la modalitat B, indicada per a propostes empresarials promogudes per estudiants o persones titulades, dotada de dos reconeixements de 1.500 euros. A més, en aquesta edició 2020, la Fundació Parc Científic d'Alacant resoldrà dos premis de 3.000 euros per a la primera modalitat, i dos premis de 2.000 euros per a la modalitat B. Addicionalment, s'oferirà a dos d'aquests projectes la possibilitat d'utilitzar l'espai Innospace durant sis mesos.

D'altra banda, les iniciatives presentades als Premis Impuls 2020, independentment de la modalitat, podran optar a altres quatre guardons: el Premi emprenedoria social de la Fundació Caja Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social de la UA; el Premi Vicerectorat de Campus i Tecnologia; el Premi Accessibilitat; i, finalment, el Premi Càtedra Germà Bernàcer de la Universitat Alacant.

 

Reconeixements

Durant la Gal·la Impuls 2020, presidida pel rector de la Universitat d'Alacant Manuel Palomar, es lliuraran diversos reconeixements a l'Empresa més col·laboradora en I+D, l'Empresa més col·laboradora en ocupabilitat i pràctiques, i a l'Empresa de l'any del Parc Científic d'Alacant.

 

Taula redona

Previ a l'acte de lliurament de premis, conduït per la directora del Secretariat de Suport a l'Estudiant, Pepi Parreño, i el director del Servei de Transferència de Resultats d'Investigació, Víctor Pérez, tindrà lloc una taula redona moderada pel vicerector d'Investigació i Transferència de Coneixements de la UA, Rafael Muñoz, en la qual participarà  l'emprenedor alacantí Iñaqui Berenguer. Actualment, Berenguer és CEO de CoverWallet , una startup tecnològica fundada en 2015 que està reinventant el sector de les assegurances per a empreses combinant dades, disseny i tecnologia. CoverWallet compta amb 350 empleats: 220 a Nova York, 90 a Madrid i 25 a València, principalment perfils de tecnologia i de data science. El gener de 2020, CoverWallet va ser adquirida per Aon , empresa líder a nivell mundial en el sector de les assegurances.

També intervindran la gerent del PCA, Olga Francés, i dos dels guanyadors de l'edició passada dels Premis Impuls: Miguel Ángel Cazorla, promotor del projecte AdaptAI centrat en comercialitzar productes basats en intel·ligència artificial orientats a millorar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de la tercera edat; i Jesús València de Wazime, app i plataforma web creades amb la finalitat de revolucionar i simplificar l'intercanvi de dades de contacte sota el format de targetes de visita digitals (TDV).

L'acte podrà seguir a través de videostreaming en el següent enllaç: http://vertice.cpd.ua.es/paraninfo

 

Notícia relacionada:

Prop de 40 iniciatives empresarials innovadores opten als Premis Impuls 2020 de la Universitat d'Alacant

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464