Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Bankia renoven la col·laboració en Fòrum Alacant

El conveni que avui s'ha prorrogat per un any preveu l'organització de trobades en les quals participen destacats ponents i debaten amb professionals i actors qualificats d’ àmbits diversos

 

Conveni_Bankia

 

Alacant. Dijous, 9 de juliol de 2020

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i els responsables de zona d’Alacant, Jesús Ángel Cecilia, i territorial d'Alacant i Múrcia, Olga García, de Bankia, han renovat aquest dijous el conveni de col·laboració entre les dues institucions a través del qual es desenvolupa la trobada de debat periòdic Fòrum Alacant.

La iniciativa, que s’ha anat desenvolupant els últims anys, permet la possibilitat que ponents de primer nivell participen en un col·loqui a través del qual tracten qüestions d'actualitat i interès per al teixit socioeconòmic de les comarques d’Alacant. Les trobades, que es realitzen en el marc del Fòrum Alacant, apleguen de manera periòdica ponents amb professionals i actors qualificats d’àmbits diversos.

Palomar ha destacat que «el Fòrum Alacant s'ha consolidat amb el suport que ha mostrat Bankia des del primer dia i avui podem dir que ha crescut i ha incorporat nous actors, com són la Confederació d'Empresaris Valencians i Hidraqua, que fan que aquesta iniciativa de debat siga encara més plural gràcies a les seues aportacions».

Per part seua, Olga García ha assegurat que «Bankia sempre vol prendre partit de l'actualitat, i el Fòrum Alacant és un exemple perfecte que permet posar sobre la taula qüestions rellevants d'interès per a la societat alacantina».

El Fòrum Alacant, que durant el confinament s'ha realitzat de forma telemàtica, s'obrirà a un format semipresencial en funció de les indicacions de les autoritats sanitàries i amb la intenció d'aconseguir el grau de presencialitat més alt possible.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464