Saltar apartados

El Consell Social de la Universitat d'Alacant impulsa el Programa Radia

Promogut per la Conferència de Consells Socials, la Fundació ONCE i la CEOE està destinat a promoure la presència de dones amb discapacitat en llocs tecnològics

 

Logos_ProgramaRadia

 

Programa_RadiaAlacant. Dimecres, 03 de juny de 2020

El Consell Social de la Universitat d'Alacant, que presideix Adolfo Utor, se suma al Programa Radia, una nova iniciativa promoguda per la Fundació ONCE, la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i la Conferència de Consells Socials de les Universitats Espanyoles (CCS).

Radia és un innovador programa de formació sobre tecnologia i competències digitals adreçat a dones universitàries amb discapacitat. L'objectiu és millorar l’ocupabilitat i oferir ajuda perquè es puguen obrir un camí dins de l'àmbit tecnològic del teixit empresarial espanyol afavorint la seua inclusió a través de la formació, la mentoria i la realització de pràctiques laborals.

Està dirigit a estudiants de qualsevol disciplina acadèmica que, preferentment, hagen acabat la titulació de grau o màster en els dos últims cursos acadèmics i tinguen interès per formar-se i treballar en sectors relacionats amb l'àmbit tecnològic. És imprescindible tenir una discapacitat reconeguda oficialment d'un 33 % com a mínim.

El termini d'inscripció va començar el 27 de maig i estarà obert fins al 30 de juny. Durant les setmanes en què estarà obert el termini d'inscripció es faran, com a introducció al Programa Radia, una sèrie de trobades digitals sobre gènere i tecnologia de manera innovadora, àgil i pràctica. El calendari i l'enllaç d'inscripció estan disponibles ací.

Tota la informació sobre el programa i com inscriure-s’hi es pot consultar en la web www.programaradia.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464