Saltar apartados

El MUA llança la convocatòria internacional 'Vides transformades'

Les obres que siguen seleccionades de la convocatòria formaran una exposició col·lectiva virtual

El termini de presentació ja està obert i finalitzarà el 30 de juny

 

 

Alacant. Dimarts, 2 de juny del 2020

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, a través del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA), llança la convocatòria internacional «Vides Transformades» per a la presentació d’obres que formaran una exposició col·lectiva internacional virtual.

El MUA, fidel al compromís que té amb la realitat social, ha creat aquesta convocatòria internacional amb l’objectiu de convertir-se en un espai de reflexió sobre el canvi de paradigma vital que ha provocat l’aparició del COVID-19. Mitjançant aquesta convocatòria seran seleccionades un conjunt d’obres, de qualsevol disciplina de les arts visuals, al voltant d’un eix central: tractar aquesta reflexió a partir de temes com la vida, la mort, la malaltia, el món presencial, el món virtual, la vulnerabilitat, el confinament, la prohibició, el distanciament social, la solidaritat, el poder, la soledat, el temps, la globalització, l’espai públic, l’espai privat, la sanitat, l’ensenyament, la comunicació o la dialèctica seguretat /llibertat, entre d’altres.

Únicament es podrà presentar una obra o sèrie per persona.

El termini de presentació de les obres serà de l’1 al 30 de juny del 2020, tots dos inclosos. La resolució i la publicació de les obres seleccionades tindrà lloc al llarg del mes de juliol del 2020 i es farà en la pàgina web www.mua.ua.es.

Bases

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464