Saltar apartados

La Seu Universitària de Villena prensenta "Flora i Fauna a Villena", al costat del Chamariz i la Regidoria de Medi Ambient

 

FloraFauna_Villena1Villena. Dijous, 4 de juny de 2020

La Seu Universitària de la UA a Villena presenta, juntament amb El Chamariz i en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic, «Flora y Fauna en Villena», una activitat dirigida als més menuts amb l'objectiu d'ampliar el seu coneixement en aspectes relacionats amb el medi ambient a través dels jocs.

La programa de «Flora y Fauna en Villena» està integrat per quatre activitats per a donar a conèixer la flora i la fauna local: 6 de juny: Breakout Microreserves de Flora de Villena (Escape room virtual en el qual hauràs de resoldre reptes per a obtenir una recompensa sorpresa); 13 de juny: Taller Virtual d'Esqueletització de Fulles (Aprèn a esqueletitzar i decorar fulles per a fer punts de llibre i penjolls); 20 de juny: Breakout Fauna de Villena (Escape room virtual en el qual hauràs de resoldre reptes per a obtenir una recompensa sorpresa), i 27 de juny: Taller Virtual de Construcció de Caixes Niu (Aprèn a elaborar una caixa niu perquè els ocells locals tinguen un lloc per a viure.)

Aquestes activitats es realitzaran a través del Facebook de la Seu Universitària de Villena cada dissabte del mes de juny i el contingut estarà disponible durant quinze dies. Les activitats estan dirigides tant a xiquets i xiquetes amb supervisió adulta, como al públic en general.

La directora de la seu, María Ángeles Alonso, declara que «creiem essencial que des de menuts es conega la importància de la flora i la fauna, perquè només des del coneixement es pot conservar i protegir la natura. En aquest temps de pandèmia, en el qual grans i menuts ens hem adonat com l'entorn creix i es refà quan se’l deixa en pau, hem tingut l'oportunitat de saber que podem tenir un entorn millor, només cal voler i per a voler, cal saber».

Seguint la línia de l'activitat #VillenaPlant que la seu ha dut a terme amb molt bona acollida, els organitzadors consideren que és un bon moment per a continuar aquest esforç per a divulgar la biodiversitat.

 

Programa:

  • 6 de juny: Breakout Microreserves de Flora de Villena

Escape room virtual en el qual hauràs de resoldre reptes per a obtenir una recompensa sorpresa.

  • 13 de juny: Taller Virtual d'Esqueletització de Fulles

Aprèn a esqueletitzar i decorar fulles per a fer punts de llibre i penjolls.

  • 20 de juny: Breakout Fauna de Villena

Escape room virtual en el qual hauràs de resoldre reptes per a obtenir una recompensa sorpresa.

  • 27 de juny: Taller Virtual de Construcció de Caixes Niu

Aprèn a elaborar una caixa niu perquè els ocells locals tinguen un lloc per a viure.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464