Saltar apartados

El Servei d'Esports de la Universitat d'Alacant incorpora la nova normalitat en les seues instal·lacions i activitats esportives

Els equips federats tornen als entrenaments i reprenen les competicions

L'1 de juliol obrirà el rocòdrom i el gimnàs i el 6 de juliol ja es podrà accedir a la pista de vòlei platja

Les pistes de tenis, pàdel i esquaix obriran de matí i de vesprada durant el mes de juliol

 

Pabellon
Piscina
PistaAtletismo

 

Alacant. Dijous, 18 de juny de 2020

El Servei d'Esports de la Universitat d'Alacant continua amb el pla gradual de desescalada i incorpora alguns canvis en l'accés a les instal·lacions i a la pràctica esportives, sempre en coordinació amb el Servei de Prevenció.

Segons detalla el director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Escandell, «serà el 25 de juny quan la Universitat d'Alacant comence a eliminar algunes de les restriccions fins ara presents en les instal·lacions i les activitats esportives. De fet, està previst obrir el gimnàs i el rocòdrom l'1 de juliol, i la pista de vòlei platja, el 6 de juliol». «D'altra banda, les pistes de tenis, pàdel i esquaix, que fins ara estan obertes en horari de matí, també obriran en horari de vesprada el mes de juliol», manifesta.

Segons Escandell, «no està previst obrir al juliol instal·lacions d'ús col·lectiu, per exemple, les pistes de bàsquet o futbol sala, per motius de seguretat sanitària, ja que són esports de contacte i excedeixen el límit de persones permès».

Un altre aspecte important que detalla és «la voluntat de la Universitat d'Alacant de fer més flexibles i àgils els protocols d'accés a les instal·lacions esportives i modificar alguns dels tràmits burocràtics, amb la supervisió del Servei de Prevenció».

«Els equips de rem, vòlei platja i triatló seguiran els entrenaments, ja que es preveu que comencen les competicions d'aquestes tres disciplines esportives entre final de juliol i començament d'agost. La resta d'equips han acabat la temporada de competicions i estaran de vacances fins a l'inici de curs», explica.

Finalment, cal destacar que en la segona quinzena de juliol tindrà lloc la inauguració oficial, després de la reforma, del camp de futbol i de la pista d'atletisme. «Estan pràcticament acabades i hi falten alguns detalls, però no s'obriran al públic fins al començament del curs que ve», conclou Escandell.

 

Enllaços relacionats:

La Universitat d'Alacant inicia la desescalada esportiva amb els primers entrenaments d'equips d'elit

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464