Saltar apartados

La Càtedra d'Inclusió Social de la UA donarà suport a la investigació que promocione l'ocupació de persones amb discapacitat

Els projectes seleccionats en la convocatòria hauran de tenir en compte la perspectiva de genero 

El termini de presentació de projectes finalitza el 15 de juliol

 

 

 Ana Rosser, directora de la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

 

Alacant. Dimarts, 16 de juny de 2020

La Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social finançarà dos projectes d'investigació científica amb perspectiva de gènere sobre promoció de l'ocupació en persones amb discapacitat. La convocatòria, publicada en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant del passat 4 de juny, té un pressupost de 13.000 euros que es dividirà a parts iguals entre tots dos projectes.

El text arreplega que l'equip d'investigació haurà de mantenir una presència equilibrada entre homes i dones. Així mateix, entre els requisits explica que «podran concórrer equips d'investigació d'universitats o centres d'investigació acreditats formats per almenys 3 investigadors o investigadores vinculats estatutàriament o contractual al seu centre a temps complet i en el període d'execució del projecte i, almenys, un membre de l'equip investigador ha de tenir el títol de doctor o doctora».

El període d'execució dels projectes serà d'un any a partir de la data de resolució de la concessió. Els interessats tenen de termini fins al 15 de juliol per a presentar-se a la convocatòria.

La Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat d'Alacant és un projecte universitari i institucional creat a través d'un acord de col·laboració entre la Universitat d'Alacant, el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, i Aigües d'Alacant. L'objectiu principal que té és crear un campus inclusiu en què tinguen cabuda per a la seua formació les persones en risc d'exclusió social, en particular, el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464