Saltar apartados

NAER, editada per la Universitat d'Alacant, es posiciona com una de les millors revistes científiques en l'àmbit educatiu

La publicació de la UA es converteix en la quarta revista més important a Espanya i Hispanoamèrica i se situa en el primer quartil de les millors revistes del món en matèria d’educació 

La revista també ha rebut la comunicació provisional de renovació del Segell de Qualitat de la FECYT per a l’any 2020

 

 

NAERAlacant. Divendres, 26 de juny de 2020

La revista internacional Journal of New Approches in Educational Research (NAER), editada des de l’any 2012 a la Universitat d’Alacant, es posiciona com la quarta revista més important en matèria d’educació a Espanya i Hispanoamèrica, i se situa, d’aquesta manera, entre les 300 revistes més rellevants del món de l’educació. 

Segons explica Rosabel Roig, catedràtica de Tecnologia Educativa i directora de la revista NAER, «aquest posicionament reflecteix el salt qualitatiu que la revista ha aconseguit en un any, ja que ha millorat la rellevància que tenia i ha pujat la posició en 448 llocs en la mètrica utilitzada per CiteScore». 

L’índex CiteSore, creat per la prestigiosa editorial Elsevier l’any 2016, es basa en les cites registrades per una revista en la base de dades Scopus en un marc global de quatre anys. 

D’altra banda, «NAER ha aconseguit escalar posicions en la categoria d’educació i ocupa el lloc número 11 de les revistes espanyoles i, també, el 12 de les revistes d’educació a Hispanoamèrica. Segons les dades publicades en aquest mes de juny per Scimago Journal & Country Rank (SJR), rànquing elaborat per Scimago Lab amb dades procedents d’Scopus que, juntament amb el Journal Citation Reports (JRC) de Web Of Science (WOS), marquen el full de ruta d’investigadors, universitats i agències d’avaluació amb les seues respectives indexacions», indica Roig. 

«A aquests dos importants èxits, s’uneix el fet d’haver rebut la comunicació provisional de renovació del Segell de Qualitat de la FECYT per a l’any 2020», certificació d’una rellevància especial en la qual són examinats indicadors referits al nivell de repercussió, impacte i visibilitat d’una revista. 

Amb aquests èxits aconseguits, NAER, editada en el si del grup d’investigació GIDU-EDUTIC/IN de la Universitat d’Alacant, manifesta la vocació que té de contribuir a les Ciències de la Educació amb versatilitat i compromís d’excel·lència en el món de la investigació.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464