Saltar apartados

El Parc Científic de la UA suma a Torre Juana OST com a soci per a fomentar la generació de projectes empresarials tecnològics

Les dues entitats signen un conveni pel qual es comprometen a afavorir la cooperació entre les seues empreses i amb companyies ‘tractores’ de l’entorn econòmic de la província

 

 

 

Alacant. Dimarts, 9 de juny del 2020

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant (UA) i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant (PCA) i Andrés Pedreño, president del Consell d’Administració d’IT&IS Segle XXI SL (Torre Juana) han signat avui un conveni que té com a objectiu establir un espai de col•laboració entre el Parc Científic de la UA i Torre Juana que podrà concretar-se en qualsevol activitat relacionada amb les finalitats dels dos ecosistemes innovadors.

En aquest sentit, el document signat arreplega com a accions previstes fomentar, d’una banda, la cooperació interempresarial i el contacte entre les empreses i les entitats vinculades amb els dos organismes, que cerquen la cooperació entre les seues empreses i altres companyies «tractores» de l’entorn econòmic de la província. D’altra banda, les dues entitats donaran suport al sorgiment de projectes empresarials tecnològics innovadors i es comprometen a facilitar el plantejament de projectes nacionals i internacionals conjunts.

Altres de les accions acordades aniran en la línia de promoure trobades entre emprenedors, comunitat empresarial, inversors i altres socis comercials i tecnològics amb els quals puguen sorgir relacions i sinergies empresarials. L’objectiu és col•laborar i promocionar les activitats que facen les dues entitats i organitzar conjuntament jornades de transferència de coneixement i trobades tecnològiques.

Fruit de l’acord, el PCA també es compromet a afavorir que les empreses provinents de l’entorn de Torre Juana que tinguen un perfil innovador puguen vincular-se al PCA. La vinculació d’empreses, si escau, suposa l’accés a una àmplia carta serveis de valor afegit exclusius, com també la possibilitat d’instal•lació en els espais gestionats pel PCA.

El rector de la UA, Manuel Palomar, ha mostrat la «satisfacció» per aquest acord que permet oferir tots els serveis de valor afegit del PCA als projectes que es troben en Torre Juana. «El nostre compromís amb el talent, amb la transferència de coneixement i amb l’emprenedoria és màxim, i sempre secundarem que altres iniciatives empresarials innovadores s’acosten a la UA i al nostre parc científic», ha assenyalat Palomar.

Per la seua part, Andrés Pedreño ha expressat la «il•lusió» que té per començar a treballar i col•laborar en projectes tecnològics amb la UA i el seu Parc Científic. «Estem oberts a col•laborar en cadascun dels projectes que se’ns proposen per a fer avançar la província com a referent tecnològic», ha manifestat el president de Torre Juana.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464