Saltar apartados

La Universitat d'Alacant farà dijous l'acte de clausura del curs acadèmic

El Paranimf acollirà un acte excepcional que només tindrà la presència de l’equip de direcció i els degans i el lliurament dels reconeixements a l’excel·lència docent de manera virtual

 

Acte_Clausura2020

 

Alacant. Dimarts, 9 de juny de 2020

La Universitat d’Alacant farà el pròxim dijous, 11 de juny, el Solemne acte de clausura del curs acadèmic 2019-2020 marcat per l’excepcionalitat de la crisi sanitària derivada de la COVID-19. La celebració tindrà lloc al Paranimf de la Universitat a les 12 del migdia i es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

Només tindrà la presència de l’equip de direcció, dels degans i del director de l’Escola Politècnica Superior i de dos docents que intervindran en representació del professorat que rebrà els reconeixements a l’excel·lència docent Docentia UA.

El programa de l’acte s’iniciarà amb la intervenció del vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres i continuarà amb la projecció dels docents que rebran el reconeixement a l’excel·lència. Seguirà la intervenció de dos professors en representació de tot el col·lectiu i tancarà l’acte el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar.

 

Docentia UA

Un total de 136 docents rebran dijous el reconeixement a l’excel·lència docent després de la primera edició del programa a l’avaluació de l’activitat docent a la Universitat d’Alacant. 

Francisco Torres, vicerector de Qualitat i Innovació Educativa ha explicat que “per a aconseguir un excel·lent en l’avaluació és necessari situar-se en el 5 per cent superior de les puntuacions obtingudes” després de sumar quatre fonts d’avaluació: enquestes d’opinió d’alumnat, un autoinforme del docent, un informe dels seus responsables acadèmics i un ventall de 22 indicadors d’activitat docent. Torres ha assenyalat també que “aquest model d’avaluació ha sigut valorat de forma molt positiva per l’Agència Nacional d’Avaluació i Acreditació (ANECA), ja que permet fer una avaluació integral del docent, més enllà de les enquestes d’opinió”.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464