Saltar apartados

Nou empreses del Parc Científic de la UA aconsegueixen el segell d'empresa innovadora de l'Associació Espanyola de Parcs Científics i Tecnològics

Les empreses amb aquest segell formaran part del registre nacional més gran d’empreses i entitats innovadores

 

Alacant. Lunes, 8 de juny de 2020

L’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) ha posat en marxa una iniciativa l'objectiu de la qual és utilitzar la tecnologia de cadena de blocs (blockchain) per a desenvolupar un procediment de certificació, en aquest cas el caràcter innovador de les empreses i entitats espanyoles, i proporcionar-les així més visibilitat.

El Parc Científic de la UA (PCA), després de consultar amb les empreses, ha proposat incloure-hi diverses de les seues empreses vinculades, que han obtingut totes el segell d'empresa innovadora atorgat per l’APTE. Les companyies que han obtingut aquest guardó han sigut Alien Technologies, Applynano, Bioithas, Glen Biotech, Labaqua, Medalchemy, Q Pharma, Space Farmers i T2 Mad.

La xarxa de cadena de blocs BLOCKPCT allotjarà el registre més gran de companyies i entitats innovadores espanyoles amb la capacitat de poder demostrar-ho davant qualsevol organisme que ho sol·licite. El projecte de l’APTE per a certificar a través de cadena de blocs va rebre l'impuls definitiu al gener passat, quan l'Associació va signar amb Telefónica un conveni de col·laboració per a oferir un accés ràpid i segur a aquesta tecnologia a les més de 8.000 empreses i entitats situades en els 52 parcs científics i tecnològics operatius a Espanya.

Olga Francés, gerent del PCA, va assenyalar la satisfacció per l'alt nombre d'empreses que han aconseguit aquest segell, i va assegurar que “com que el termini continua obert, seran més les empreses que accedisquen a aquest guardó en els pròxims dies, ja que totes les empreses vinculades al nostre parc tenen en comú un marcat caràcter innovador”.

 

ParqueCientificoA

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464