Saltar apartados

Al voltant de 300 persones reprenen el treball presencial a la Universitat d'Alacant

   

 ReincorporacionUA_1      ReincorporacionUA_2

 

Alacant. Dilluns, 18 de maig de 2020

Al voltant de 300 persones han tornat aquest matí al treball presencial al campus de Sant Vicent de la Universitat d’Alacant. Es tracta, principalment de personal per a condicionament i gestions administratives i d’investigació i l’obertura de laboratoris universitaris.

Davant de la perspectiva de canvi de fase en la desescalada, el passat 8 de maig es va publicar una Resolució Rectoral amb les mesures per a la reincorporació de l’activitat presencial i es va aprovar la Instrucció per a la Prevenció de Riscos Laborals, IPRL-26 que a la Comunitat Valenciana entra en vigor a partir d’avui dilluns, dia 18 de maig. La Universitat d’Alacant ha reunit tota la informació relativa al pla de desescalada en una pàgina del Servei de Prevenció, en l’apartat d’Informació i formació, sota l’epígraf de COVID-19.

La Universitat d’Alacant ha explicat detalladament, mitjançant una comunicació interna a tot el personal, les mesures exigibles per a garantir una incorporació sense riscos. Per a això, ha limitat al màxim la presencialitat, que ha de sol·licitar-se prèviament per a ser estudiada pel Servei de Prevenció, després d’emplenar cada persona un formulari. A partir d’aquest matí s’estan repartint equips de protecció individual, EPI, la distribució dels quals s’ha centralitzat a les consergeries dels diferents edificis i s’exigeix una distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres. Des del Servei de Prevenció, dependent del Vicerectorat de Campus i Tecnologia, s’incideix que són mesures «que han de tenir-se en compte, individualment», que són de compliment obligat i apel·len, per tant, a la responsabilitat personal.

 

Notícia relacionada:

La Universitat d'Alacant dissenya una estratègia per a la incorporació gradual dels seus treballadors a les instal·lacions universitàries

  

ReincorporacionUA_3_exterior

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464