Saltar apartados

La Universitat d'Alacant organitza sessions formatives sobre protecció davant la COVID-19

Dedicades principalment al personal treballador, se centraran en les peculiaritats dels diferents llocs

 

Serv_prevencio1 Serv_prevencio2

 

En les IMATGES, la doctora Julia Moreno Blas i la infermera Teresa Tárraga Navarro durant una de la sessions formatives

 

Alacant. Divendres, 22 de maig de 2020

Dins del Pla de Desescalada previst en la Universitat d'Alacant, la institució acadèmica ha organitzat, a través del Servei de Prevenció, una sèrie d'accions formatives per a formar i informar el personal sobre diferents aspectes relacionats amb la COVID-19. Les sessions, que s’impartiran en línia en format Webinar, se centraran en dos aspectes bàsics: l’ús dels equips de protecció individual vinculats a la COVID-19 en els diferents llocs de treball de la UA i, en segon lloc, en les mesures higièniques d'aplicació individual que han d'adoptar-se en el moment de la reincorporació presencial.

L’objectiu d’aquesta acció és fer un pas més en la desescalada del confinament i dotar el personal de les màximes eines possibles per a reprendre la tornada a la presencialitat amb les millors garanties.


El Webinar, que tindrà diverses sessions, és impartit per l’equip tècnic i sanitari del Servei de Prevenció. Malgrat estar dirigit a la comunitat universitària, és d'accés lliure i  no requereix inscripció prèvia. Les sessions, que continuaran tenint lloc segons evolucionen les diferents fases de la desescalada, tenen lloc de dilluns a divendres, a les 11 hores, i tenen una duració de 45 minuts.


Sala de videoconferència
 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464