Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reafirma el seu compromís de col·laboració amb la Fundació Lucentum

El rector de la UA i el president de l’entitat esportiva han renovat un acord que permet la cessió de jugadors als equips universitaris i proposa accions formatives, culturals i esportives conjuntes

 

Moment de la signatura del conveni entre Palomar i Gallego

 

Alacant. Dimecres, 4 de març de 2020

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i Antonio Gallego, president de la Fundació Lucentum Bàsquet Alacant, han signat aquest matí la renovació del conveni de col·laboració que mantenen les dues institucions i que inclou la cessió de jugadores del primer equip femení i jugadors del segon equip masculí als equips universitaris de la UA per a competicions universitàries, a més establir la col·laboració per a realitzar accions formatives, culturals i esportives conjuntes.

En concret, amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració es pretén donar promoció i suport a l’esport universitari, finalitat per a la qual la Fundació Lucentum cedirà jugadores del primer equip sènior femení i jugadors del segon equip masculí als equips universitaris de la Universitat d’Alacant per a participar en les competicions universitàries oficials, com són el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) i el Campionat d’Espanya Universitari (CEU).

De la mateixa manera, la Universitat d’Alacant oferirà facilitats per a l’ús les seues instal·lacions esportives a la Fundació Lucentum i els integrants de la fundació obtindran els beneficis reglamentaris per la participació en les competicions universitàries.

En el mateix sentit, les dues entitats es comprometen col·laborar en la realització d’esdeveniments esportius, formatius, socials i culturals relacionats amb el bàsquet i per a la promoció del programa Lucentum Academy.

A l’acte de la signatura del conveni han assistit també Esther Algarra, secretària General de la UA, Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Dari Escandell, director del Secretariat de Promoció Esportiva, i Ana Echeveste, directora del Servei d’Esports. Després de la signatura protocol·lària, els assistents han departit sobre el context del bàsquet a Alacant i dins de l’esport universitari. El rector ha aprofitat per a felicitar la Fundació Lucentum per la trajectòria de l’HLA Lucentum, el seu primer equip, i li ha desitjat «molta sort» per a la resta de la temporada i la previsible disputa de la promoció d’ascens.

 

 

Foto de família de l'acte

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464