Saltar apartados

L'Aula de pràctiques de Criminologia de la Universitat d'Alacant lliura tot el material sanitari disponible a l'Hospital General d'Alacant

 

Alacant. 18 de març de 2020

Tot el material que la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant havia adquirit per a l'Aula de pràctiques de Criminologia, compost per bussos d'un sol ús, màscares, hisops, guants i calces d'un sol ús, han sigut remesos a l'Hospital General d'Alacant.

Arran de l'anunci del Ministeri de Sanitat en què sol·licita que totes aquelles persones que disposen de productes sanitaris l'aporten, Fernando Rodes Lloret, professor de la UA, metge i cap del Servei de Clínica Medicoforense de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses d'Alacant, va inventariar el material disponible a l'aula de pràctiques del grau en Criminologia i del Màster Universitari en Investigació Criminal i Ciències Forenses.

La donació s'ha fet en coordinació amb el degà de la Facultat de Dret, Pedro Femenía, i la directora del Departament de Psicologia de la Salut, Rosario Ferrer, i es remès al director de l'Hospital General d'Alacant, Luis Mena, el qual ha manifestat públicament el seu agraïment a la UA per aquest gest. Per a Rodes "és una obligació i un deure moral, i legal, en aquests moments tan difícils per a tots, però especialment per als meus companys sanitaris que estan al peu del canó assumint riscos i vetlant per la nostra salut". En total s'han aportat al voltant de 300 bussos d'un sol ús, 5000 hisops, 600 màscares,  600 parells de guants d'un sol ús i altres 600 parells de calces d'un sol ús.

 

Imatges: Fotografies de la recollida i lliurament i de l'alumando de practiques cedides per Fernando Rodes.

 

Criminologia1
Criminologia2
Criminoligia3

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464