Saltar apartados

La UA habilita un formulari d'accés a les instal·lacions universitàries només per a situacions excepcionals

A fi de garantir al màxim les condicions higièniques i sanitàries durant l'Estat d'Alarma per la crisi del COVID-19

 

Formulario

 

Alacant. Dimarts, 24 de març de 2020

A fi de garantir al màxim les condicions higièniques i sanitàries durant l'estat d'alarma per la crisi del COVID-19, la Universitat d'Alacant ha habilitat un formulari d'accés a les instal·lacions universitàries per a situacions excepcionals d'obligada assistència presencial. En aquests casos, a partir d'avui, dimarts 24 de març de 2020, serà obligatori comunicar amb almenys 4 hores d'antelació, l'assistència a les instal·lacions universitàries. El formulari estarà en funcionament de 8 a 20 hores.

Per a poder dur a terme el correcte emplenament d'aquest formulari, l'usuari ha d'acceptar i llegir les instruccions del Servei de Prevenció on s'articulen un conjunt de directrius sanitàries bàsiques i mecanismes higiènics i de seguretat que tenen com a principal objectiu minimitzar el risc de contagi i propagació del coronavirus COVID-19 durant l'activitat presencial de caràcter crític al campus de la UA.

En aquest sentit, la UA adverteix que %u201Cnomés s'ha d'acudir presencialment en cas d'urgència a fi de solucionar situacions d'extrema necessitat que no puguen ser solucionats per mitjans telemàtics%u201D. Per a aquests casos és necessari seguir les indicacions vigents de les autoritats sanitàries com ara mantenir una distància mínima de seguretat d'almenys dos metres i evitar el contacte estret amb altres persones.

En relació als mecanismes higiènics, coordinats pel Servei d'infraestructures i Serveis de la UA, l'espai i equips de treball que siguen utilitzats i condícia més pròxima, serà netejat i desinfectat abans, cada dues hores i després de la seua utilització en una mateixa jornada de treball.

A més, des de la UA recorden l'obligatorietat de portar la Targeta d'Identificació Universitària (TIU) al costat del full de serveis, que pot obtenir-se a través de e-administració per a acreditar la relació laboral amb la Universitat Alacant.

 

Enllaços a formularis

Per a personal extern a la universitat, el formulari està disponible en el següent enllaç i, per a personal propi de la Universitat d'Alacant, l'accés pot emplenar-se a través d'aquest enllaç.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464