Saltar apartados

La UA llança un canal d'informació en Telegram per a informar sobre les últimes notícies del Pla de Continuïtat

 

Telegram1

Alacant. Dimecres, 25 de març de 2020

La Universitat d'Alacant ha llançat un canal de notícies sobre el Pla de Continuïtat a través de Telegram , una de les aplicacions de missatgeria instantània més importants i accessible des de qualsevol dispositiu. Aquest nou canal està dedicat a actualitzar tota la informació d'interès per a la comunitat universitària relativa a les mesures adoptades per la institució per a continuar l'activitat acadèmica després del decret d'alarma.

Aquesta nova eina digital s'uneix als comptes oficials de la Universitat d?Alacant en Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i YouTube.

 

Pla de Continuïtat

Des del 13 de març de 2020, la UA ha posat en marxa un Pla de Continuïtat per a la continuïtat docent no presencial i la continuïtat de l'activitat administrativa. En aquest pla, dedicat a alumnat, personal docent i investigador, personal d'administració i serveis, investigació i òrgans col·legiats, la institució actualitza contínuament les últimes novetats i mesures adoptades arran de l'estat d'alarma decretat pel coronavirus i que afecta la vida acadèmica.

Al costat d'altres recomanacions sanitàries, la comunitat universitària està donant resposta a qüestions com ara en què afecta la suspensió de classes presencials; recursos tecnològics per a la docència en línia, eines per a videoconferències o serveis tecnològics i capacitats dels grups d?investigació de la UA que treballen conceptes relacionats amb la crisi del coronavirus i les seues conseqüències extrasanitàries, entre altra informació d'interès.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464