Saltar apartados

La Seu Universitària de la Marina organitza el cicle "Conversa amb Europa"

El cicle tractarà els reptes de la Unió Europea davant del canvi climàtic i la crisi migratòria

 

Alacant. Dijous, 12 de novembre de 2020

La Universitat d’Alacant organitza en la Seu Universitària de la Marina el cicle Conversa amb Europa, una proposta en línia que comença demà divendres, 13 de novembre, per a abordar els reptes de la Unió Europea davant del canvi climàtic i la crisi migratòria.

En la sessió inaugural, demà divendres a les 19.30 hores, Jaume Ferrer, catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UA, impartirà la conferència «La Unión Europea ante el cambio climático» (enllaç Meet: ). La segona cita tindrà lloc el divendres 20 de novembre a les 19.30 hores, amb una taula redona sobre «La Unió Europea davant la crisi migratòria» (enllaç Meet: ), amb la participació de Jaume Ferrer, catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UA; Carolina Soler García, professora del mateix departament, i Isabel Gómez, advocada experta en estrangeria.


Jaume Ferrer

Catedràtic de Dret internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat d’Alacant. Ha exercit els càrrecs de director del Secretariat d’Ordenació Acadèmica, director del Departament de Dret Internacional Públic i Dret Penal i de director del Centre de Documentació Europea. Membre de l’Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals i de l’Institut Hispà Lusità Americà de Dret Internacional. Ha publicat quatre monografies i una trentena d’articles i estudis. Entre les seues línies d’investigació es troben les dedicades a la responsabilitat internacional de l’estat, el manteniment de la pau i seguretat internacionals, la protecció internacional dels drets humans, la protecció internacional del medi ambient, l’acció exterior de la Unió Europea, i la responsabilitat internacional penal de l’individu.

 

la_marina_conversa_amb_europa_1

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464