Saltar apartados

La Seu Universitària de la Vila fa el seu primer aniversari

El president de la Societat Espanyola d’Acústica impartirà demà la conferència ‘La incorporación de la acústica en la interpretación del patrimonio’ per a commemorar el primer aniversari de la posada en marxa de la Seu

La Seu ha programat mig centenar d’activitats en el seu primer any d’existència

 

Alacant. Dimecres, 11 de novembre del 2020

La Seu de la Universitat d’Alacant a la Vila Joiosa fa un any de vida i demà celebrarà el seu primer aniversari amb l’assistència del president de la Societat Espanyola d’Acústica, Antonio Pedrero. El ponent, també professor de la Universitat Politècnica de Madrid, impartirà la conferència «La incorporación de la acústica en la interpretación del patrimonio», demà dijous 12 de novembre a les 19 hores en l’edifici de Vilamuseu que allotja la Seu. Per seguretat sanitària, l’assistència presencial està limitada a 22 persones (inscripció en el correu seu.lavila@ua.es), per la qual cosa la Seu també ofereix la possibilitat de seguir l’acte a través de l’enllaç següent.

En l’acte commemoratiu del primer aniversari de la Seu Universitària de la Vila també intervindran el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, l’alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el director de la Seu, Jaime Ramis.

Antonio Pedrero exposarà en la conferència com el so és un factor fonamental en les manifestacions socials i religioses de totes les civilitzacions. En aquesta xarrada s’analitzaran els aspectes més rellevants de l’estudi acústic dels edificis i dels entorns patrimonials.

Jaime Ramis detalla que, en aquest primer any de vida de la Seu Universitària de la Vila Joiosa, s’han programat i fet mig centenar d’activitats de diversa temàtica, sempre marcades per l’interès social de l’entorn que l’emmarca. Concretament, s’han dut a terme 41 conferències, tres presentacions de llibres, sis cursos (quatre d’aquests emmarcats en els Cursos d’Estiu Rafael Altamira), tots aquests emmarcats en les línies de treball indicades des del principi: Estudi del Patrimoni, el turisme (la Vila Joiosa en Destinació Turística Intel·ligent), la innovació industrial (relacionant-la amb la transformació digital), l’educació i la salut i el benestar social, a més d’una actuació de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA).

 

Notícia relacionada:

Inauguració Seu Universitària de La Vila Joiosa

 

  1_Aniversario_La_Vila_1.jpg

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464