Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

El 21 de setembre la UA se suma a l’acció “Vaig al treball amb bici” en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant i durant tot el mes es du a terme l’Urban Mobility Challenge amb Ciclogreen

 

UA_Sostenible

 

Alacant. Dimecres, 16 de setembre de 2020

La Universitat d’Alacant s’uneix, com cada any, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. En aquesta nova edició, la institució d’ensenyament alacantina ho fa a través de tres accions que realitza en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant i de Ciclogreen.

La primera de les iniciatives, que comença aquest dimecres 16 de setembre i es desenvoluparà fins al 16 d’octubre, consisteix en l’Urban Mobility Challenge que es du a terme amb la col·laboració de Ciclogreen. Tots els desplaçaments que es realitzen de forma sostenible i es registren en l’aplicació al llarg del mes optaran a guanyar tota classe de premis com ara motxilles, gots tèrmics, equip de sushi, horts urbans o targetes regal, entre d’altres. Per a participar-hi, l’única cosa que cal fer és registrar-se en aquesta pàgina emprant el codi "univalicantewin" i instal·lar-se l’aplicació de Ciclogreen per a registrar l’activitat.

La segona iniciativa es durà a terme el dia 21 de setembre, dilluns, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant. “Vaig al treball amb bici” servirà per a  promoure els desplaçaments sostenibles per a acudir al lloc de treball en la Universitat. El recorregut s'iniciarà a la plaça de Sèneca, a les 7.15 h del matí, en companyia d'un monitor, que guiarà el grup fins al campus, i de la brigada ciclista de la policia local d'Alacant. Qualsevol podrà unir-s’hi al llarg del recorregut, que pot ser consultat en aquest plànol. El trajecte de tornada està previst a les 14.10 h, amb eixida des de la Universitat d'Alacant i destinació a la plaça de Sèneca.

Per a poder participar en l’activitat, tan sols cal aportar la bicicleta i el casc i apuntar-s’hi en aquest formulari. A tots els participants se'ls lliurarà un jupetí reflector, i aquells que pugen al perfil de Facebook o Instagram una foto del recorregut amb bici cap al treball amb l'etiqueta #VOYALTRABAJOENBICI podran optar a aconseguir una caixa regal amb una experiència valorada en 150 euros i es podrà triar entre nit d'hotel, sopar o lot aventura.

Per últim, la Universitat d’Alacant impulsa una campanya en xarxes socials perquè entre el 16 i el 22 de setembre tothom puge imatges de desplaçaments realitzats de manera sostenible a la UA (amb bici, en transport públic, compartint cotxe, caminant...) i hi afegisca l’etiqueta #UAsostenible.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464