Saltar apartados

Els Parcs Científics de la UA i la UMH lideren una iniciativa per a promoure el finançament de projectes

La nova societat donarà suport a projectes innovadors i compta amb la participació d’empreses i institucions d’Alacant i Múrcia

 

PCA.jpg

 

Alacant. Dijous, 29 d’abril del 2021

Secundar i impulsar l’ecosistema emprenedor de la zona. Aquest és l’objectiu de C1 Shuttle Funding, una societat la creació de la qual està liderada pel Parc Científic de la Universitat d’Alacant (PCA) i pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH). En aquesta iniciativa també participen empreses i institucions de les províncies d’Alacant i Múrcia.

Concretament, els agents que formen aquesta societat volen donar suport a projectes innovadors en fase llavor, que compten amb un equip compromès i que vol desenvolupar una companyia d’àmbit global i d’alt valor afegit. Així, les propostes que complisquen aquests requisits i siguen seleccionades comptaran amb assessorament expert, recursos, i també amb l’experiència dels socis que formen C1 Shuttle Funding.

Com ha assenyalat la directora-gerent del Parc Científic de la UMH, Tonia Salinas, la creació d’aquesta societat és una mostra de l’aposta contínua dels agents de la zona per a impulsar projectes innovadors. «Des del Parc Científic de la UMH volem no sols promoure la transferència de coneixement entre universitat i empresa, sinó també fomentar la innovació i el suport a projectes tecnològics que contribuïsquen al desenvolupament del nostre entorn». I afig: «Per això, aquesta societat i el treball conjunt dels agents que la formen permetrà oferir suport als creadors d’innovació per a explotar el seu talent i una oportunitat per a impulsar els projectes empresarials d’aquests».

Per part seua, la gerent del Parc Científic d’Alacant, Olga Francés, ha manifestat la satisfacció per la constitució d’aquesta nova societat. «Participar en aquesta iniciativa al costat d’altres agents de l’entorn obri una gran oportunitat per a empreses en les primeres fases d’aquestes, que coincideix completament amb la voluntat i el propòsit del Parc Científic de la UA d’impulsar projectes innovadors».

En C1 Shuttle Funding participen, a més del Parc Científic de la UMH i el Parc Científic d’Alacant, Inversions Montecarlo, la firma Binomio Ventures, la companyia Seeking Seed i la societat MHI Capital. També els professionals Andrés Antón, Antonio Vilaplana, Daniel Zahonero, Enrique Riquelme, Heliodoro Vidal, Joaquín Gómez, Rafael Crespo i Ricardo Vicedo.


Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464