Saltar apartados

Les universitats públiques valencianes acorden amb la Generalitat la mínima presencialitat en el començament de la docència del segon semestre

 

Minima_presencialidad_universidades

 

Alacant, Castelló, València. Dimarts, 26 de gener de 2021

Encara que els campus universitaris es continuen mostrant com a espais segurs, la mesura acordada, que estarà vigent tot el mes de febrer, té per objectiu disminuir la mobilitat de la població estudiantil als campus per a contribuir així al compliment de les mesures adoptades recentment per la Generalitat per a combatre l’expansió de la COVID-19 a la Comunitat Valenciana.

Els rectors i rectores de les universitats públiques valencianes es reuneixen totes les setmanes, com a mínim una vegada, amb la consellera competent en universitats, per a analitzar l’evolució de la pandèmia al nostre territori i compartir la situació en les diferents universitats del sistema públic valencià.

En el transcurs de la reunió tinguda de manera telemàtica aquest mateix matí, s’ha analitzat el desenvolupament de les proves d’avaluació, que s’estan produint sense incidències, cosa que evidencia, una vegada més, que les aules són espais segurs, tal com han assenyalat les autoritats competents en sanitat i salut pública i universitats.

Davant l’evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana, tal com ahir, en seu parlamentària, va informar la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, la Conferència de Rectors i Rectores de les Universitats Públiques de la Comunitat Valenciana, CRUPV, ha arribat a un acord amb la Generalitat Valenciana per a reduir la presencialitat al mínim durant el mes de febrer, en què es produirà l’inici del segon semestre d’aquest curs.

A diferència dels exàmens, en què la concentració de persones està limitada en el temps i en el volum de persones presents als campus universitaris, la docència implica un volum més gran de desplaçaments.

En aquest sentit, l’acord a què s’ha arribat permetrà reduir els desplaçaments i la presència d’estudiants als campus universitaris.

El Sistema Universitari Públic Valencià contribueix així al compliment de les mesures de reducció de mobilitat adoptades recentment per la Generalitat Valenciana per a contenir la propagació de la pandèmia.

 

 

 

 

.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464