Saltar apartados

Amparo Navarro presidirà el 10è aniversari de la gala Impuls de la Universitat d'Alacant

Els premis a iniciatives empresarials innovadores de la UA i el Parc Científic d’Alacant celebren una dècada guardonant projectes nascuts al si de la Universitat en un acte que tindrà lloc el pròxim dimecres 21 de juliol al Paranimf

 

PREMIS_IMPULSO2020

 

Alacant. Dilluns, 19 de juliol del 2021

La Universitat d’Alacant celebrarà el pròxim dimecres, 21 de juliol, la gala Impuls 2021 en un acte al Paranimf que serà presidit per la rectora, Amparo Navarro i comptarà amb la presència de representants del món acadèmic i empresarial.

Els Premis Impuls, convocats per la Universitat d’Alacant i la Fundació Parc Científic d’Alacant (FPCA), tenen com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses. En aquesta desena edició, 24 propostes opten a aconseguir algun dels 8 premis que es lliuraran la nit de dimecres a una gala que començarà a les 20 hores i que es podrà seguir en directe a aquest enllaç.

Els guardons formen part de les iniciatives institucionals UA:emprèn i Innoua d’apropament a les empreses que impulsen els vicerectorats d’Estudiants i Ocupació i de Transferència, Innovació i Divulgació Científica amb la col·laboració de diferents agents socials i acadèmics.

Com és habitual, a més dels premis, durant la gala seran lliurats diversos reconeixements: a l’empresa més col·laboradora en I+D; a l’empresa més col·laboradora en ocupabilitat i pràctiques; i, a l’empresa de l’any del Parc Científic d’Alacant. L’acte serà conduït per la directora de Comunicació de la UA, María Martín, i comptarà amb les intervencions institucionals de la rectora i la vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica, María Jesús Pastor.

 

Modalitats

Els Premis Impuls 2021 convoquen dues categories: la modalitat A, adreçada a projectes empresarials, promoguts per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l’objectiu dels quals siga l’explotació comercial de resultats d’investigació de la UA a través de la creació d’una empresa que complisca les condicions per a ser aprovada com a empresa de base tecnològica de la UA i la modalitat B, que s’adreça a iniciatives empresarials promogudes per estudiants o titulats.

Vuit premis en total, dos per cada categoria. La Universitat d’Alacant destina 12.000 euros a repartir entre els projectes premiats en la modalitat A i 2.000 euros per a cadascun dels premiats en la modalitat B. Per la seua banda, el PCA repartirà 3.000 euros pera a cadascun dels premiats en la modalitat A i 2.000 euros per als guanyadors de la modalitat B. Premis que seran atorgats a l’empresa una vegada que aquesta es constituïsca i es vincule al Parc Científic d’Alacant. A més, dos dels quatre guardonats tindran l’oportunitat d’utilitzar fins a dos llocs per projecte al fòrium Innospace del PCA durant sis mesos.

D’altra banda, les iniciatives presentades als Premis Impuls 2021, independentment de la modalitat, podran optar a altres quatre guardons: el Premi Emprenedoria Social de la Fundació Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social de la UA; el Premi Vicerectorat de Transformació Digital; el Premi Accessibilitat; i, finalment, el Premi Càtedra Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464