Saltar apartados

La Universitat d'Alacant es posa al dia en la investidura de doctors

Amparo Navarro s’estrena revestida amb els atributs de rectora per a investir els doctors i doctores en l’acte acadèmic ajornat per la pandèmia el curs passat

 

Investidura_Doctores1
Investidura_Doctores2
Investidura_Doctores3
Investidura_Doctores4
Investidura_Doctores5
Investidura_Doctores6
Investidura_Doctores7
Investidura_Doctores8


Alacant. Dijous, 10 de juny de 2021

La Universitat d’Alacant s’ha posat avui al dia en la investidura dels doctors i doctores que van llegir la seua tesi doctoral en el curs 2018/2019 i que no van poder realitzar el tradicional acte acadèmic l’any passat a causa de la pandèmia. El paranimf ha acollit la cerimònia acadèmica que ha presidit la rectora, Amparo Navarro, en el que ha sigut el seu primer acte acadèmic revestida dels atributs que la identifiquen com a rectora de la Universitat d’Alacant.

En total han sigut 54 els doctors i doctores que han participat en el tradicional acte d’investidura que s’havia d’haver fet durant la cloenda del passat curs acadèmic, del total de 194 que van llegir la tesi doctoral durant el curs 2018/2019.

En la seua intervenció, després d’investir els nous doctors i doctores de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro ha afirmat que «és un orgull per a mi poder presidir aquest acte i acompanyar-vos com a rectora en un moment tan important en les vostres vides després d’un temps carregat d’incerteses».

Navarro s’ha adreçat als nous doctors i doctores per a reivindicar el grau de doctor, «la màxima titulació acadèmica que les universitats podem atorgar» que, ha assegurat, «implica la materialització d’una vocació que rares vegades sorgeix en l’adolescència o la primera joventut. Són vocacions que naixen i es desenvolupen en la seua màxima esplendor durant l’etapa universitària, quan es decideix consagrar la vida professional a l’estudi, la ciència i el magisteri, en el sentit més ampli dels termes».

La laudatio de l’acte ha sigut a càrrec de María Ángeles Sirvent Ramos, directora de l’Escola de Doctorat de la Universitat d’Alacant (EDUA), que ha destacat el gran esforç de l’EDUA «per a adaptar-se a la nova normalitat i l’establiment de procediments telemàtics en el depòsit de les tesis amb totes les garanties jurídiques, així com l’excepcional defensa per videoconferència de les tesis», i ha reclamat que tot aquest avanç tecnològic «perdure per a facilitar els procediments».

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464