Saltar apartados

Amparo Navarro presideix el relleu al capdavant del Patronat de Fundeun

Manuel Cazorla deixa la presidència de la Fundació Empresa Universitat d’Alacant que passa a ocupar Antonio Fernández

En la reunió també s’han incorporat els patrons designats pel Consell de Govern i el Consell Social

 

Patronat_Fundeun1
Patronat_Fundeun2
Patronat_Fundeun3
Patronat_Fundeun4
Patronat_Fundeun5
Patronat_Fundeun6
Patronat_Fundeun7

 

Alacant. Dijous, 6 de maig de 2021

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha assistit, aquest dimecres, al primer Patronat de la Fundació Empresa de la Universitat d’Alacant (FUNDEUN) després de la seua elecció al capdavant de la institució acadèmica. Una trobada que coincideix amb l’eixida del fins ara president de l’organisme, Manuel Cazorla, i en lloc d’aquest ostentarà la presidència, Antonio Fernández, fins que tinguen lloc les eleccions, previstes per a l’any vinent.

Navarro ha agraït a Cazorla el treball «fet al llarg d’aquests anys» al capdavant del Patronat de Fundeun i ha destacat la importància de «les relacions entre la Universitat d’Alacant i el món empresarial, una relació que funciona en les dues direccions i que Fundeun sap entendre i projectar. A la Universitat tenim molts projectes que necessiten de les empreses, com els doctorats industrials o les proves de concepte entre altres i les empreses necessiten la formació, la investigació i la innovació que fem a la UA».

Cazorla, que deixa el càrrec per motius personals, ha aprofitat el relleu en el càrrec per a repassar la trajectòria al capdavant de Fundeun «en la qual crec que hem sigut capaços de consolidar la imatge d’universitat emprenedora de la UA, impulsar la participació en projectes d’àmbit europeu i projectar la formació en àmbits d’interès tant per a empreses com estudiants, en definitiva, de conjugar els interessos d’empreses i universitat» i s’ha mostrat disposat a col·laborar «en el que se’m requerisca» amb Fundeun i la Universitat d’Alacant.

Per part seua, el nou president, Antonio Fernández, ha agraït la «confiança depositada en mi» i ha assegurat que seguirà amb la línia de treball del seu predecessor «el temps que tenim fins que es facen les eleccions i durant el qual tenim la responsabilitat de continuar complint amb els objectius de Fundeun», que ha resumit en «una major coordinació entre la UA i el món empresarial, ajudar que l’alumnat trobe el seu camí i que també les empreses troben respostes a les seues necessitats en la universitat».

 

Patrons

En la reunió que ha tingut aquest dimecres a la sala de juntes del Rectorat de la Universitat d’Alacant, han pres possessió els nous patrons designats pel Consell de Govern i pel Consell de Social de la Universitat d’Alacant. A proposta del Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Josefa Antón Botella, directora del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia; José Miguel Sempere Ortells, director del Departament de Biotecnologia; Natalia Albaladejo Blázquez, directora del Departament de Psicologia de la Salut; i Joaquín Melgarejo Moreno, director de l’Institut Universitari de l’Aigua i de les Ciències Ambientals. 

Per part del Consell Social, Francisco Maciá Pérez, professor titular en el Departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d’Alacant i Rosario Navalón García, professora titular d’Anàlisi Geogràfica Regional de la Universitat d’Alacant.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464