Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reprèn la campanya de donació de sang

Cada dimarts i dijous del mes de maig a la primera planta de l’aulari II

 CARTEL_DONACIÓN_VALENCIÀ.jpg

 

Alacant. Dilluns, 10 de maig del 2021

Donació_Sang_UA.jpgLa Universitat d’Alacant reprèn aquest dimarts, 11 de maig, la campanya de donació de sang després d’uns mesos d’inactivitat a causa de la situació de la pandèmia. Al llarg de tot el mes de maig, l’aulari II acollirà un equip del Centre de Transfusió d’Alacant en el qual tota la comunitat universitària podrà donar sang amb totes les mesures de prevenció i seguretat anti COVID.

El director del Secretariat d’Universitat Saludable de la UA, José Ramón Martínez Riera ha explicat que «era molt important reprendre aquesta iniciativa que la Universitat d’Alacant du a terme des de fa anys encara que ara la farem amb un format diferent, més espaiat en el temps» i ha afegit «l’objectiu és tant oferir la possibilitat de donar sang a aquelles persones que ho fan de forma habitual com captar-ne nous donants».

És per això que la campanya comptarà amb la col·laboració del Consell d’Estudiants i amb voluntaris promotors de salut que recorreran el campus informant de la campanya de donació de sang que es farà al llarg de tot el mes de maig a la primera planta de l’aulari II cada dimarts i dijous entre les 9.30 i les 13.30 hores.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464