Saltar apartados

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant aprova un nou doble grau internacional amb la Northern Arizona University

La reunió de l’òrgan de govern universitari també ha donat el vistiplau al calendari de matrícula per al curs 2021-2022

 

Consell_Govern_Doble_Grau_Internac1

 

Alacant. Dijous, 27 de maig de 2021

El grau d’Enginyeria Informàtica de l’Escola Politècnica Superior s’ha sumat avui a la llista de dobles graus internacionals que ofereix la Universitat d’Alacant a través del conveni que avui ha aprovat el Consell de Govern amb la Northern Arizona University (NAU).

L’acord estableix un programa interuniversitari de doble titulació entre el Bachelor of Science-Applied Computer Science Northern Arizona University (NAU) i el grau d’Enginyeria Informàtica (Especialitat Computació) de la Universitat d’Alacant per als estudiants de la UA i per als estudiants de NAU.

La similitud dels estudis cursats en totes dues universitats permet una combinació dels estudis, de manera que l’alumnat que ingresse en els esmentats graus, siga en la Universitat d’Alacant o en la Northern University of Arizona, puga obtenir la doble titulació mitjançant un programa organitzat d’assignatures que inclou estades completes per curs acadèmic en cadascuna de les universitats, que permetrà obtenir finalment el títol de grau d’Enginyeria Informàtica (especialitat Computació) de la Universitat d’Alacant i la titulació corresponent al Bachelor of Science-Applied Computer Science Northern Arizona University.


Dobles titulacions internacionals

La Universitat d’Alacant ofereix la possibilitat de cursar fins a dotze dobles graus internacionals en quatre universitats diferents com són grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) en les universitats estatunidenques de Northwestern State University i University of North Florida. També el grau en Publicitat i Relacions Públiques, Dret, Ciències del Mar, Gastronomia i Arts Culinàries, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport en la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI) i la nova incorporació, el grau en Enginyeria Informàtica juntament amb la Northern Arizona University.

A més l’oferta de dobles titulacions internacionals de la Universitat d’Alacant ofereix la possibilitat de cursar un quàdruple grau amb la Universitat de Bamberg - Otto-Friedrich-Universität Bamberg (Alemanya) que inclou Filologia Catalana, Estudis Francesos o Espanyol: Llengua i Literatura i els màster d’Espanyol i Anglès per la UA i el màster de Romanistik per la Universitat de Bamberg.

 

Consell_Govern_Doble_Grau_Internac2Calendari de matrícula 2021-2022

El Consell de Govern ordinari de la Universitat d’Alacant que ha tingut lloc aquest dijous, 27 de maig de 2021, també ha donat el vistiplau al calendari i a les instruccions per a la matrícula en els estudis de grau, màster i estudis propis per al pròxim curs 2021-2022.

La matrícula per als diferents estudis de grau de la Universitat d’Alacant es farà entre els dies 20 i 22 de juliol. Caldrà matricular-se a través del programa d’automatrícula i es farà través de la pàgina web de la UA amb un codi d’usuari i una contrasenya.

La matrícula d’estudis de màster compta amb diferents dates depenent del centre en què es cursen els estudis de postgrau. Així, en el cas de l’Escola Politècnica Superior, la matrícula es farà entre l’11 i el 14 de juny en una única fase. El màster universitari en Professorat d’Educació Secundària també es realitza en una fase i la matrícula serà entre el 27 i el 28 de juliol.

La resta de màsters de les facultats de Dret, Ciències, Lletres, Ciències de la Salut, Econòmiques i Educació comptaran amb dues fases per al procés de matrícula. La primera entre el 22 i el 23 de juliol i la segona entre els dies 27 i 28 de setembre.

Els estudis de doctorat també comptaran amb dues fases diferenciades per a matricular-se. La primera entre l’1 d’octubre i el 30 de novembre, i la segona entre el 31 de gener i el 14 de març de 2022.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464