Saltar apartados

El Consell de Govern de la UA aprova una nova doble titulació internacional amb la Universidade do Val do Itajaí

Avui també s’ha aprovat el calendari acadèmic 2021/22 i la data per al solemne acte d’obertura de curs

 

consell_governe_1.JPG
consell_governe_2.JPG
consell_governe_3.jpeg

 

Alacant. Dijous, 25 de març de 2021

L’oferta de dobles graus internacionals de la Universitat d’Alacant continua creixent amb l’aprovació, aquest dijous, del doble grau en Ciències de l’Activitat Física i Esport entre la UA i la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI). D’aquesta manera, ja són vuit els graus internacionals que es poden cursar entre la Universitat d’Alacant i universitats com la Northwestern State University (EUA), la University of North Florida (EUA) i UNIVALI (Brasil).

Aquest nou doble grau internacional permetrà que l’alumnat que ingresse en els esmentats estudis, siga a la Universitat d’Alacant o a UNIVALI, puguen obtenir la doble titulació mitjançant un programa organitzat d’assignatures que inclou estades completes per curs acadèmic en cadascuna de les universitats, i finalment l’obtenció del títol de grau en Ciències de l’Activitat Física i Esport per la Universitat d’Alacant i la titulació corresponent al Licenciado de Educação Física d’UNIVALI.

L’alumnat que opte per cursar aquest programa de doble titulació s’estarà entre un i dos cursos acadèmics en la universitat de destinació per a completar els crèdits que li permetran obtenir el doble grau per les dues universitats.


Dobles titulacions internacionals

La Universitat d’Alacant ofereix la possibilitat de cursar fins a vuit dobles graus internacionals en tres universitats diferents com són grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), doble grau en Turisme i ADE (TADE) i doble grau en Enginyeria Informàtica i ADE (I2ADE) en les universitats nord-americanes de Northwestern State University i University of North Florida. També el grau en Publicitat i Relacions Públiques, Dret, Ciències del Mar, Gastronomia i Arts Culinàries i la nova incorporació, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI).


Calendari acadèmic 2021/22

El Consell de Govern celebrat aquest dijous, 25 de març, també ha donat el vistiplau al calendari acadèmic per al curs 2021/22 tant per als graus i màsters com per als estudis de doctorat. En el cas dels graus, les classes començaran el 13 de setembre i acabaran el 24 de maig, i els màsters començaran la docència el 27 de setembre i conclouran el 31 de maig.

Avui també s’ha aprovat la data del solemne acte d’obertura del curs acadèmic, que es farà el dia 16 de setembre, i la proposta de lliçó inaugural, que serà a càrrec del catedràtic Salvador Llinares, de la Facultat d’Educació. L’acte de cloenda de curs també ha conegut avui la data per a la seua realització, el dia 8 de juliol de 2021.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464