Saltar apartados

Tretze graus de la Universitat d'Alacant ofereixen places per a matricular-se abans de l'inici del curs

Durant la matrícula del mes de juliol es van cobrir el 99’3% de les 5.750 places que ofereix la institució per al curs 2021-22

 

CONFERENCIES_TITULACIONS

 

Alacant. Divendres, 3 de setembre de 2021

L’alumnat que vulga cursar estudis a la Universitat d’Alacant el pròxim curs 2021-22 es troba a temps de formalitzar la matrícula en algun dels tretze graus que encara ofereixen places.

En concret, la UA ofereix encara la possibilitat d’inscriure’s en algunes titulacions amb places vacants disponibles en les Facultats de Ciències (grau en Geologia), Dret (grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i grau en Gestió i Administració Pública), Ciències Econòmiques i Empresarials (doble grau en Turisme i ADE) i Filosofia i Lletres (graus en Espanyol: Llengua i Literatures, Geografia i Ordenació del Territori, Humanitats, Turisme, Estudis Àrabs i Islàmics, Filologia Catalana, Estudis Francesos i Traducció i Interpretació (Alemany), com també en el grau en Relacions Laborals i Recursos Humans a l’Escola Universitària de Relacions Laborals i Recursos Humans d’Elda (EURLE).

Les Facultats d’Educació i Ciències de la Salut, com també l’Escola Politècnica Superior han esgotat la totalitat de les places en el termini de matrícula del mes de juliol en el qual la Universitat d’Alacant va cobrir el 99’3% de les 5.750 places que oferia en les diferents titulacions de grau.

 

Llista d’espera 

Enguany les llistes d’espera han mostrat com a titulacions més demandades els graus en Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Mestre en Educació Primària i en Educació Infantil i el grau en Criminologia en la modalitat presencial.

El grau en Infermeria en la Universitat d’Alacant ha tornat a ser la titulació amb major llista d’espera, en concret, un total de 3.013 aspirants en el contingent general. El grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport amb 1.341 estudiants en llista d’espera ocupa la segona posició, seguit pels graus en Mestre en Educació Primària i en Educació Infantil, amb 1.341 i 1.078 peticions de plaça. I finalment, el grau en Criminologia en la modalitat presencial, que ocupa la cinquena posició amb major llista d’espera amb un total de 820 sol·licitants.

Pel que fa a les notes de tall més altes, continua ocupant el primer lloc el doble grau de Relacions Internacionals i Dret, amb una nota de tall de 13,069 i una llista d’espera de 140 estudiants. Les dues següents posicions les ocupen el grau en Física i el grau en Matemàtiques amb unes notes de tall de 12,9 i 12,689, respectivament. En quarta i cinquena posició se situen els graus en Traducció i Interpretació d’Anglès i en Enginyeria Biomèdica amb notes de tall de 12,642 i 12,527, i després d’aquests, el grau en Infermeria, amb un 12,47.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464