Saltar apartados

Tres estudiants de DADE de la UA obtenen el Premi Deloitte Business Game '11

guanyadors_dbg

Alacant, 14 d'abril de 2011

Els alumnes de 6è curs dels estudis simultanis del grau en Dret i grau en Administració i Direcció d’Empreses (DADE) de la Universitat d’Alacant, Berta Hernández, Javier Osuna i Víctor Parra, han guanyat el premi Deloitte Business Game'11, que celebra la quarta edició.

Després d’una selecció inicial de prop de 200 equips integrats per tres membres que es presentaven de tot Espanya, van arribar a la fase final de la competició només 48 persones. Aquesta va tenir lloc a La Finca el Bosque de Madrid els dies 7, 8 i 9 d’abril. Els finalistes nacionals van ser dividits en quatre equips de 12 membres que estaven compostos per les branques d’activitat tecnològica, estratègica, financera i fiscal, i legal, cada una d’aquestes integrades per tres alumnes. Els tres estudiants de la UA participaven com a representants de l’àrea de fiscal i legal. La resta de membres del seu grup eren tres estudiants de Sevilla, tres de Galícia i tres de Madrid.

El joc consistia a resoldre un cas simulat de negoci, en el qual els alumnes havien de posar en comú els seus coneixements i arribar a una solució consensuada que fóra de l’interès de totes les àrees de negoci. Aquesta solució s’exposava a l’equip de Capital Humà de la consultora professional Deloitte, que va assenyalar com a punts més destacats la gran implicació del treball en equip, com també la professionalitat i l’excel·lència del treball portat a terme per l’equip guanyador.

Els guanyadors, a més de l’experiència de participar, van guanyar una tauleta electrònica.

A més de l’equip guanyador, un altre grup de tres alumnes de la UA va arribar a la fase final d’aquesta competició.

Fotografia. Els estudiants de DADE de la UA guanyadors del Deloitte Business Game'11.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464