Saltar apartados

La Càtedra d'empresa Familiar de la UA debat sobre la successió d'empreses familiars

Alacant, 2 d'abril de 2012

El Curs Gestió de l'Empresa Familiar que s'imparteix en la Universitat d'Alacant, ha organitzat una taula redona per a debatre "La successió en les empreses familiars", que tindrà lloc el demà dimarts 3 d'abril a les 17:00 hores, en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. La sessió està organitzada per la Càtedra d'empresa Familiar de la UA i l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant.

Mónica Nombela Olmo, directora de Nombela advocats, moderarà la taula redona que explicarà a més amb la participació de tres empreses capdavanteres de la província d'Alacant que es troben en diferents fases del seu procés successori i que traslladaran als assistents les seues experiències en "un dels temes crucials d'aquest tipus d'empreses per a garantir amb èxit el traspàs patrimonial i de lideratge", tal com assegura Fernando Olivares, director de la Càtedra.

Aquestes tres empreses són ECISA corporació Empresarial, representada pel seu president, Manuel Peláez Castillo, ESOC Grup, representat per la seua presidenta María Victoria Ramos Forcén i CCS Arquitectes, amb Carlos Company en la seua representació.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464