Saltar apartados

La matemàtica i estadística María Pazos Morán debat en la UA ser dona a la meitat de la crisi econòmica actual

Alacant, 3 de febrer de 2011

El discurs de la crisi econòmica no té en compte a les dones. Per a comprendre la crisi econòmica des de la perspectiva de gènere, l'Aula de Formació i Debat Feminista de la Universitat d'Alacant (aula.debatefeminista@ua.es) arreplega, el dissabte dia 5 de febrer a les 10.30 hores i en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de l'avinguda Ramón y Cajal, la intervenció de María Pazos Morán. Pazos Morán coordina, en l'actualitat, la línia d'investigació sobre Fiscalitat i Gènere de l'Institut d'Estudis Fiscals (IEF) i compta amb una àmplia experiència en l'anàlisi de polítiques econòmiques necessàries per a avançar en la igualtat de gènere. Matemàtica de professió i especialitzada en Estadística, intervindrà dins del Cicle de Xarrades i Debats "Veus del feminisme enfront de la crisi econòmica" amb "Feminisme davant la crisi econòmica".

El Cicle “Veus del feminisme enfront de la crisi econòmica” que va començar el passat 14 de setembre de 2010, planteja, sent conscients de l'actual realitat econòmica, debatre i reflexionar sobre l'actual crisi del capitalisme i difondre les propostes del feminisme. Per a fer front a la crisi econòmica que estem travessant a nivell local, nacional i internacional necessitem tenir en compte les propostes del feminisme. Si bé, existeixen plantejaments feministes importants per a afrontar les greus conseqüències desigualitarias del sistema capitalista, aquestes no tenen la difusió en tota la societat quedant-se només en els àmbits acadèmics i en el món especialitzat.

Coordinen el cicle Nilda Garay i Alejandra Ferradas. L'assistència és lliure.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464