Saltar apartados

La UA al complet, des de l'Apple Store

Apple

Alacant, 23 de febrer de 2011

Apple posa en marxa una nova aplicació informàtica creada pel Servei d'Informàtica de la Universitat d'Alacant que permet l'accés a gran part dels serveis i aplicacions de la UA des de qualsevol dispositiu mòbil d'Apple. Amb la creació d'aquesta eina, la Universitat d'Alacant se situa entre les cinc primeres del país que ofereixen aquesta possibilitat, amb la qual cosa es mostra de nou a l'avantguarda pel que fa a aplicació de les noves tecnologies al servei de la docència i la investigació.

Segons el director del Secretariat d'Innovació Tecnològic-Educativa, Fernando Torres, “aquesta és la primera fase d'un projecte que té com a objectiu final possibilitar l'accés a tots els continguts de la Universitat d'Alacant des de qualsevol dispositiu mòbil”. Amb l'eina que s'acaba de llançar des d'Apple, s'habilita l'accés des dels iPhone, iPad o iPod, però ja s'està desenvolupant la nova aplicació que permetrà l'accés des de les plataformes Android.

Amb aquest projecte s'atén la creixent demanda de la comunitat universitària i s'ofereix un servei molt més complet. L'aplicació està accessible i es pot descarregar lliurement a través de l'enllaç:

http://itunes.apple.com/es/app/iua/id416776674?mt=8

Segons el vicerector de Tecnologia i Innovació Educativa de la Universitat d'Alacant, Faraón Llorens, “la posada en marxa d'aquesta nova aplicació suposa un important èxit per a la UA en el seu afany de difondre, obrir i democratitzar els seus serveis i el seu coneixement a la societat”.

I és que a partir d'ara és possible accedir a tot tipus de notícies tant de les facultats com de la mateixa Universitat, conèixer els nous plans d'estudi de graus i els nous màsters, accedir a la informació del directori amb la possibilitat de telefonar directament, escriure un correu electrònic o carregar la informació en els contactes personals, veure els vídeos penjats en el Portal Audiovisual, situar-se en el campus i veure on es troben els diferents edificis, consultar, fer o contestar tutories, accedir als horaris personals amb la possibilitat d'exportar-ho al calendari del dispositiu, etc. En definitiva, accedir a tot un seguit de serveis que fan més accessible la UA des d'Internet, independentment del dispositiu que s'utilitze.

 

 Noticias

blanco

 

 

 

 

 

 Agenda
     
 Estudios    Geolocalizacion

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464