Saltar apartados

L'Escola Politècnica Superior de la UA programa més de quaranta activitats per a celebrar el Mes Cultural

MesCultural

Alacant, 2 de febrer de 2012

A partir del pròxim dilluns 6 de febrer i fins al dissabte 3 de març l'Escola Politècnica Superior de la UA celebra la setena edició del Mes Cultural EPS amb un ampli programa que desenvoluparà més de 40 activitats al llarg de les pròximes quatre setmanes, promogudes tant pel professorat de l'Escola Politècnica com per estudiants del centre.

El programa inclou xarrades i conferències tècniques i divulgatives lligades a les diverses titulacions que s'imparteixen en l'EPS. També estan programats concursos com la "Competició de Robòtica Amateur UA" o activitats esportives com el Torneig d'Escacs o partits de futbol entre professors i alumnes de l'EPS, o entre professors de les EPS de les universitats d'Alacant i Miguel Hernández. Com a novetat, els organitzadors han programat les Jornades d'Esports Electrònics o e-sports, a més d'activitats relacionades amb el món dels videojocs i la informàtica, exhibició de les darreres novetats en telecomunicació, introducció al món de l'empresa i de l'emprenedor, divulgació científica, relació entre ciència i màgia, fotografia nocturna i rutes guiades a peu per a conèixer l'entorn arquitectònic i històric, entre les quals hi ha previstes la ruta per les torres de defensa de l'Horta, segles xvi-xvii, o la ruta per l'arquitectura industrial de la ciutat d'Alacant. L'astronomia observacional també té cabuda en la programació amb la introducció a la pràctica de l'astronomia.

 

PROGRAMA COMPLET

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464