Saltar apartados

La Universitat d'Alacant imparteix, per vegada primera, l'aprenentatge de la llengua àrab

Alacant, 2 de febrer de 2012

El Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant, en col·laboració amb l'Àrea d'Estudis Àrabs i Islàmics del Departament de Filologies Integrades de la UA, va a impartir - per vegada primera - cursos de llengua àrab.

Els cursos d'àrab que s'ofereixen corresponen als nivells inicials, A1 i A1+, per a persones sense cap coneixement d'aquesta llengua o amb coneixements bàsics. Es tracta d'un àrab estàndard, modern i comunicatiu.

Aprendre àrab és una bona oportunitat per a tots aquells que es plantegen tenir relacions amb els països del Magrib, com Algèria i el Marroc. La proximitat cultural que existeix entre Espanya i els països àrabs, així com les moltes oportunitats de negoci que s'obrin per a l'empresariado nacional, argumenten el seu coneixement. En l'actualitat, molts espanyols estan instal·lats a Algèria, per a els qui l'aprenentatge d'aquest idioma s'ha convertit en una necessitat. A més, aquest país és un mercat potencial en el qual s'estan assentant moltes empreses espanyoles. Segons els experts, s'està produint un ressorgiment en l'idioma àrab, que està sent utilitzat més entre la gent jove, mentre la llengua francesa parlada en països com Algèria, està quedant relegada als de més edat.

Els cursos quadrimestrals començaran el dia 9 de febrer i finalitzaran el pròxim 25 de maig de 2012. Els nivells d'àrab es van a impartir en tres horaris diferents en torn de vesprada i es poden convalidar per crèdits de lliure elecció per a estudiants universitaris.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464