Saltar apartados

Les xarxes socials permeten seguir avui les II Jornades de transició a l'ofici de traductor i intèrpret que s'estan celebrant en la UA

CONGRESOI

Alacant, 3 de febrer de 2012

La utilització de les xarxes socials per a donar difusió de les II Jornades de transició a l'ofici de traductor i intèrpret, que s'estan celebrant avui divendres 3 de febrer en la Universitat d'Alacant, ha sigut clau per a aconseguir omplir el Saló d'Actes de l'Aulari II. De fet, la llista d'espera que ja tenia l'organització, ha augmentat a primera hora d'avui amb nous interessats per escoltar què s'està dient en la trobada. Les xarxes socials estan fent possible que, durant tot el dia d'avui, tant assistents com a absents a les Jornades estiguen al corrent del que està succeint en l'hemicicle de la UA.

Els assistents a les Jornades han destacat la qualitat dels ponents, dels quals han valorat, de forma positiva, la seua joventut i experiència <>.

Les II Jornades de transició a l'ofici de traductor i intèrpret han sigut organitzades per l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), els departaments de Filologia Anglesa i de Traducció i Interpretació al costat del Vicerectorat d'Extensió Universitària. Professionals arribats dels diferents àmbits de la traducció i de la interpretació mostren avui el panorama actual de l'ofici de traductor, les eixides professionals, especificant on es troben aquells nínxols laborals de futur relacionat amb la titulació que estan cursant, en una trobada eminentment pràctica. Pablo Muñoz, Laura Ramírez, Gary Smith, Xosé Castro, Paola Masseau, Rafael Agulló, Lucía García, Patrick Martínez i José Alberola aniran desgranant avui divendres els secrets d'aquest ofici als assistents.

Les Jornades han sigut inaugurades pel degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Jorge Olcina i el director del IULMA, José Mateo, amb la presència dels organitzadors de la trobada, els professors Chelo Vargas, Eva Llorens, Miguel Tolosa i Daniel Gallego.

CONGRÉS_II CONGRESOIII

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464