Saltar apartados

El curs de Gestió d'empresa Familiar de la UA aconsegueix la seua setena edició

Alacant, 13 de febrer de 2012

El curs Gestió de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant inaugura demà la seua setena edició amb un acte d'obertura que tindrà lloc en el saló de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, a les 17:00 hores. L'acte que organitza la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant amb la participació de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant i l'Institut de l'Empresa Familiar, serà presidit per la vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calçada, i comptarà amb les intervencions del president de l'Associació d'empresa Familiar, Francisco Gómez, el degà de la Facultat d'Econòmiques, Juan Llopis, i el director de la Càtedra, Fernando Olivares.

El curs compta amb el patrocini de Caja Mediterráneo i Mercadona i atorga 5 crèdits de lliure elecció. Luis Consuegra, director de relacions externes de Mercadona també ha assistit a la presentació.

Amb el desenvolupament d'aquest curs es dóna seguiment a una de les tasques més importants de la Càtedra d'empresa Familiar, que és la incorporació de la temàtica de l'empresa familiar en els plans d'estudis universitaris, avançant així en el procés d'aproximació de la Universitat cap a la realitat del teixit empresarial de la nostra província.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464