Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant organitza el curs "Gestió de la Innovació Tecnològica-Estudis de Casos"

Alacant, 15 de febrer de 2012

El Parc Científic d'Alacant organitza, els dies 20 i 21 de febrer, el curs "Gestió de la Innovació Tecnològica- Estudi de Casos", jornada, que tindrà lloc en el Centre d'Emprenedors del Parc Científic i Tecnològic d'Albacete.

L'objectiu d'aquest curs és donar a conèixer mitjançant estudi de "Casos" d'empreses i entitats concretes, metodologies que permeten gestionar, des del punt de vista professional, les inversions que una entitat realitza en R+D+i optimitzant la tornada econòmica de les mateixes,

Els "Casos" que es debatran han sigut desenvolupats específicament per a aquest tipus de cursos, amb el suport del Pla Nacional de R+D+i del Ministeri de Ciència i Innovació.


Metodologia del curs

L'aprenentatge pel "Mètode del Cas" és una forma pràctica i molt atractiva d'acostar-se a la realitat empresarial i de compartir experiències. Va ser desenvolupat per la Universitat d'Harvard cap a 1920. Actualment és el mètode més utilitzat en la majoria de les Escoles de Negoci com a instrument de formació dins dels seus programes de gestió empresarial.

Per mitjà de la descripció de casos reals, els assistents analitzen i preparen, en solitari i més tard en petits grups, el cas que se'ls planteja. Posteriorment en sessions conjuntes, tota la classe, comparteix i debat els diferents punts de vista sobre el cas plantejat. D'aquesta forma els assistents van aprenent de les seues pròpies opinions, basades en els seus coneixements i experiències, i de les opinions de la resta dels alumnes, és a dir dels coneixements i experiències dels altres participants.

La jornada està dirigida a directius empreses, investigadors i tècnics en transferència de tecnologia i gestió de la R+D+i tant d'empreses com d'organismes públics i privats d'investigació.

Els interessats poden inscriure's a través del formulari disponible en la pàgina web del Parc Científic i Tecnològic d'Albacete, o enviant un correu a aquesta adreça.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464