Saltar apartados

La Facultat de Dret de la UA celebra Sant Ramon de Penyafort

Alacant, 13 de febrer de 2012

Demà comencen les celebracions amb la Setmana Cultural de la Facultat

El pròxim divendres, 17 de febrer, la Facultat de Dret de la UA celebrarà la festivitat del seu patró, sant Ramon de Penyafort, amb un acte acadèmic que tindrà lloc al paranimf a les 12.00 h. A més, la Facultat ha programat la Setmana Cultural en honor al seu patró amb un ampli programa d'activitats inserides en la Setmana Cultural, que comença demà, dimarts 14 de febrer, i finalitzarà el pròxim dia 20.

La Setmana Cultural arranca demà amb la taula redona “Grècia, l'origen de la crisi”, amb la intervenció del ponent José González Asencio (sala de graus de Dret, de 09.00 h a 11.00 h) i la projecció del documental Debtocracy.

La jornada continuarà amb el seminari “Dones i mitjans de comunicació”, que impartiran Maria Dolors Berenguer i Fernando Embid, tècnics del Taller d'Imatge de la Fundació UA, amb la col•laboració del Centre d'Estudis de la Dona (d'11.00 h a 14.00 h, també a la sala de graus de Dret).

El dimecres 15, a les 12.00 h i a la sala de juntes de la Facultat, es lliuraran els premis del III Concurs fotogràfic Facultat de Dret i del I Concurs de logotips sobre el programa d'acció tutorial.

El divendres 17 de febrer tindrà lloc el solemne acte acadèmic de Sant Ramon de Penyafort, a les 12.00 h al paranimf. El dilluns 20 de febrer finalitzarà la Setmana Cultural amb la conferència “La Constitución de 1812 como origen de nuestro constitucionalismo” (sala de graus de Dret, 11.00 h), a càrrec Manuel Ramírez Jiménez, catedràtic de Dret Constitucional.

 

Acte acadèmic

El divendres 17 de febrer no serà lectiu en totes les titulacions de la Facultat de Dret. El paranimf acollirà la celebració del solemne acte acadèmic de Sant Ramon de Penyafort. L'acte serà presidit per Aránzazu Calzada, vicerectora de Relacions Institucionals, Amparo Navarro, degana de Dret.

Jaume Ferrer Lloret, catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals, presentarà al professor Carlos Jiménez Piernas, qui impartirà la lliçó magistral. Tot seguit serà el torn del lliurament de distincions; enguany la Facultat vol reconèixer la trajectòria professional de Mariano Caballero Caballero, exdegà del Col•legi d'Advocats d'Alacant, i d'Enrique de la Cruz Lledó, degà del Col•legi de Procuradors d'Alacant.

La Facultat de Dret lliurarà també les graduacions a un total de 635 estudiants que han finalitzat els seus estudis en les diverses titulacions que ofereix el centre: Relacions Laborals (100), Ciències del Treball (52), Dret-ADE (40), Dret (182) Gestió i Administració Pública (59), Criminologia (134).També recolliran el seu diploma els estudiants dels títols propis de Criminologia (1), Detectiu Privat (30) i Seguretat Pública (39).

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464