Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inaugura la VII edició del curs de Gestió d'empresa Familiar

Empresa_familiar_I

Alacant, 15 de febrer de 2012

El curs Gestió de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant aconsegueix la seua setena edició i ahir es va inaugurar oficialment en el saló de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. L'acte que organitza la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant amb la participació de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant i l'Institut de l'Empresa Familiar, va estar presidit per la vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calçada, i va comptar amb les intervencions del president de l'Associació d'empresa Familiar, Francisco Gómez, el degà de la Facultat d'Econòmiques, Juan Llopis, i el director de la Càtedra, Fernando Olivares.

La vicerectora de Relacions Institucionals, Aránzazu Calçada, va voler destacar %u201Cel compromís institucional de la Universitat d'Alacant amb l'empresa familiar a través de la Càtedra, que evidencia el nexe entre Universitat i Empresa%u201D.

Per la seua banda, el president d'AEFA, Francisco Gómez, va insistir que %u201Csempre he defensat la vinculació de l'empresa familiar amb l'àmbit universitari, perquè sempre he cregut fermament en què aqueixa relació beneficia, enriqueix i fa créixer a ambdues parts%u201D. %u201CL'evolució futura del teixit empresarial depèn, en gran mesura, de la formació que tinguen els professionals que ho conformen%u201D, va puntualitzar el directiu.

El curs compta amb el patrocini d'Obra Social de Caja Mediterráneo i Mercadona i atorga 5 crèdits de lliure elecció. Luis Consuegra, director de relacions externes de Mercadona també va assistir a la presentació.

Amb el desenvolupament d'aquest curs es dóna seguiment a una de les tasques més importants de la Càtedra d'empresa Familiar, que és la incorporació de la temàtica de l'empresa familiar en els plans d'estudis universitaris, avançant així en el procés d'aproximació de la Universitat cap a la realitat del teixit empresarial de la nostra província.

Empresa_familiar_2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464